Vrijwilligerswerk in Zwolle

Vrijwilligerswerk in Zwolle doen wordt leuk en gemakkelijk gemaakt met behulp van Dienst4dienst.nl. Op dienst4dienst.nl vind je namelijk de samenkomst van vraag en aanbod. Wil jij vrijwilligerswerk doen maar weet je niet goed waar te zoeken? Of zoek je juist iemand die vrijwilligerswerk in Zwolle en omgeving doet omdat jij degene bent die wel een handje kan gebruiken? Maak dan nu gebruik van Dienst4dienst.nl en vind het soort vrijwilligerswerk in Zwolle dat goed bij jou aansluit! Het mooiste is nog, je doet dit nooit voor niks. Als jij iemand een dienst verleend krijg jij een uur terug voor je geweldige inzet. Het uur wordt dan toegevoegd aan je digitale uren-portemonnee die jij weer op zijn beurt kan uitgeven om andermans diensten af te nemen. Neem snel een kijkje! meld je nu aan!

Diensten in Zwolle

In Zwolle worden er al meer dan 100 diensten en verzoekjes aangeboden en uitgewisseld. Leuk als we jouw diensten als vrijwilliger hieraan toe kunnen voegen! Hieronder hebben we een aantal voorbeelden staan die jou wellicht van inspiratie kunnen voorzien.

Photo 1511697448087 b73793f89371?ixlib=rb 0.3

Administratieve ondersteuning

Kijk jij ook altijd zo op tegen het doen van je administratie? Misschien moet je Thom dan even berichtje sturen! Hij helpt je met het op orde krijgen van je administratie. Dit kan zowel zakelijk als particulier. Hij woont in Zwolle en helpt jou graag met meer overzicht krijgen.

Photo 1474667824231 2459b87479be?ixlib=rb 0.3

Oppassen Zwolle zomervakantie

Mandy studeert pedagogiek aan het Windesheim in Zwolle en zou graag in de zomervakantie op jouw kinderen passen. Doordat ze een aantal stages heeft doorlopen heeft zij ervaring met kinderen van alle leeftijden. Dus wil jij een dagje weg maar wil de kinderen goed achterlaten? Stuur Mandy dan een berichtje!

Photo 1461359658362 706d40e2ff90?ixlib=rb 0.3

Bijrijden en verzorging van paarden

Denise heeft vroeger erg veel paardgereden. Hierdoor heeft ze echt een zwak voor deze dieren ontwikkeld. Dus heb jij wat hulp nodig met de verzorging van je paarden in de omgeving van Zwolle? Laat het Denise dan weten doormiddel van een berichtje.

Rawpixel 247358 unsplash

Maaltijd koken

Je kent het wel, je komt laat thuis van werk, moet je ook nog is boodschappen doen om een maaltijd voor jezelf te bereiden. Daar heb je soms gewoon echt geen zin in. Soms is het best handig zo’n versbereide maaltijd die ook nog is geleverd wordt! Thera staat graag in de keuken helpt je hier graag mee!