Word vandaag nog lid en zoek door meer dan 3000 diensten. En je ontvangt meteen je eerste uur gratis.

Doe mee!

Vrijwilligerswerk in Zwolle

Vrijwilligerswerk in Zwolle doen wordt leuk en gemakkelijk gemaakt met behulp van Dienst4dienst.nl. Op dienst4dienst.nl vind je namelijk de samenkomst van vraag en aanbod. Wil jij vrijwilligerswerk doen maar weet je niet goed waar te zoeken? Of zoek je juist iemand die vrijwilligerswerk in Zwolle en omgeving doet omdat jij degene bent die wel een handje kan gebruiken? Maak dan nu gebruik van Dienst4dienst.nl en vind het soort vrijwilligerswerk in Zwolle dat goed bij jou aansluit! Het mooiste is nog, je doet dit nooit voor niks. Als jij iemand een dienst verleend krijg jij een uur terug voor je geweldige inzet. Het uur wordt dan toegevoegd aan je digitale uren-portemonnee die jij weer op zijn beurt kan uitgeven om andermans diensten af te nemen. Neem snel een kijkje! meld je nu aan!

Registreer
Zoek naar vrijwilligerswerk in Zwolle

Dit is hoe Dienst4dienst.nl werkt:

1

Zet een dienst of verzoekje online

Wanneer jouw dienst of verzoekje op de site staat kunnen de meer dan vijfduizend gebruikers zien hoe graag jij je inzet voor de samenleving! Kan jij wel wat extra handjes gebruiken? Laat een verzoekje achter.

2

Krijg een berichtje van andere vrijwilligers in Zwolle op je dienst of verzoekje

Nu je gevonden kan worden kan jij je eerste berichtje ontvangen! In de chat kan jij informatie uitwisselen over de dienst. Ook kan jij op deze manier reageren op iemands verzoekje.

3

Spreek met elkaar af!

Nu je het een en ander van de dienst af weet wordt het tijd om een afspraak te maken.

4

Laat een review achter over het geleverde vrijwilligerswerk.

Wanneer de dienst is afgenomen laat je een review achter over de dienst of de vrijwilliger. Laat andere op deze manier weten wat jij er van vond zodat je hun weer helpt op hun zoektocht naar de dienst.

5

Ontvang de afgesproken uren.

Met de ingebouwde betaalverzoek functie in de chat is het heel gemakkelijk om de uren met elkaar uit te wisselen.

6

Gebruik je besteedbare uren aan een dienst die jij graag wilt afnemen.

Nu je uren-portemonnee aangevuld is wordt het tijd dat je eens wat diensten gaat afnemen! Zo heeft iedereen nog wel wat op de plank liggen wat diegene maar al te graag gedaan wil hebben maar er simpelweg niet aan toe komt.

Missie:

Lekker wandelen door het Spoolderbos, en dat samen met iemand die nog amper buiten kwam. Hoe gaaf is dat! Via Dienst4dienst.nl komen vrijwilligers en mensen die hulp nodig hebben dichter bij elkaar. Dit kan inderdaad een wandelingetje door het park zijn, maar misschien ben jij wel heel erg goed met financiën, en kun jij iemand uit Zwolle daar een handje bij helpen!

Visie:

In een samenleving waar velen gedreven worden door geld, is het tijd om te belichten wat een van de waardevolste dingen voor de mens is. Tijd, en niet zomaar tijd. Nee, tijd voor elkaar. Dienst4dienst.nl biedt een plek waar men elkaar kan vinden, met elkaar in gesprek kan gaan, en tijd met elkaar kunnen uitwisselen.

Hands red

Bekijk ook eens:

Groningen

Apeldoorn

Enschede