Word vandaag nog lid en zoek door meer dan 3000 diensten. En je ontvangt meteen je eerste uur gratis.

Doe mee!

Vrijwilligerswerk in Zoetermeer

Wanneer je maar al te graag vrijwilligerswerk in Zoetermeer wilt doen, maar niet zo goed weet waar te zoeken, helpen wij je vanaf hier verder! Op Dienst4dienst.nl zijn al veel vrijwilligers je voor gegaan. Op de site komt vraag en aanbod tezamen. Jij wilt graag vrijwilligerswerk in Zoetermeer doen? Laat het weten en anderen kunnen je vinden. Ben je op zoek naar iemand die vrijwilligerswerk in Zoetermeer doet? Zoek niet verder, en neem snel een kijkje op de site. Het leukste is nog niet verteld, want voor elk uur dat jij je inzet voor een ander, krijg jij er een uur voor terug! Naast vrijwilligerswerk zijn er ook nog tal van andere diensten die worden aangeboden. Zo zit er dus altijd wel wat voor jou tussen!

Registreer
Zoek naar vrijwilligerswerk in Zoetermeer

Hoe Dienst4dienst.nl werkt?

1

Plaats je verzoekje of dienst op Dienst4dienst.nl

Nu je vindbaar bent op de site kunnen andere mensen jouw aangeboden dienst vinden, zo zien anderen dat jij vrijwilligerswerk in Zoetermeer wilt doen. Je kunt ook een verzoekje achterlaten, waardoor andere vrijwilligers jou kunnen vinden.

2

Chat met een van de andere vrijwilligers in Zoetermeer en omgeving

Wanneer je gevonden bent of jij hebt je juiste dienst of verzoekje gevonden, stuur je gewoon een berichtje om te bespreken wat het allemaal inhoudt. Heel gemakkelijk.

3

Maak een afspraak

Nu je weet wat er gaat gebeuren wordt het tijd om af te spreken. Pak je agenda er bij en plannen maar!

4

Laat weten wat je van de dienst vond

Dat was het dan! Nu nog even laten weten wat je er van vond zodat anderen ook kunnen lezen hoe het was.

5

Uren in ontvangst nemen

In de chat zit een betaalverzoek functie verwerkt die het heel makkelijk maakt om de afgesproken uren met elkaar uit te wisselen.

6

Geef je uren weer uit

Nu je de uren hebt ontvangen wordt het tijd om het weer uit te geven. Ga op zoek naar jouw favoriete dienst en kies uit meer dan 1700 diensten!

Missie:

Het kan samen in Zoetermeer. Omdat jij het maar al te leuk vind om een ander te helpen, of wel wat hulp kan gebruiken met iets wat niet wil lukken. Omdat je iets professioneels wilt laten doen. Omdat in contact komen met ander mensen en elkaar helpen leuk is. Daarom Dienst4dienst.nl. Het is tijd voor tijd.

Visie:

Tijd wordt alsmaar kostbaarder. In een samenleving waar tijd voor elkander minder vanzelfsprekend is, kiezen wij er op Dienst4dienst.nl voor om mekaar met uren uit te betalen.

Hands red

Bekijk ook eens:

Leiden

Den Haag

Hoofddorp