Vrijwilligerswerk in Zoetermeer

Wanneer je maar al te graag vrijwilligerswerk in Zoetermeer wilt doen, maar niet zo goed weet waar te zoeken, helpen wij je vanaf hier verder! Op Dienst4dienst.nl zijn al veel vrijwilligers je voor gegaan. Op de site komt vraag en aanbod tezamen. Jij wilt graag vrijwilligerswerk in Zoetermeer doen? Laat het weten en anderen kunnen je vinden. Ben je op zoek naar iemand die vrijwilligerswerk in Zoetermeer doet? Zoek niet verder, en neem snel een kijkje op de site. Het leukste is nog niet verteld, want voor elk uur dat jij je inzet voor een ander, krijg jij er een uur voor terug! Naast vrijwilligerswerk zijn er ook nog tal van andere diensten die worden aangeboden. Zo zit er dus altijd wel wat voor jou tussen!

Diensten in Zoetermeer

Ook in Zoetermeer worden er al aardig wat diensten en verzoekjes uitgewisseld door alle vrijwilligers. We hebben een paar diensten en verzoekjes uitgelicht om jou een idee te geven van wat er allemaal mogelijk is. Voeg zelf ook je dienst of verzoekje toe!

Photo 1531178625044 cc2a0fb353a9?ixlib=rb 0.3

Foto- en videobewerking

Heb je een foto waar u iets aan aangepast wilt hebben, iets uit verwijderd wilt hebben, of wilt u meerdere foto's samengevoegd hebben tot één foto? Er is veel mogelijk. Ook op het gebied van video kan Edith uit Zoetermeer u veel bieden, van editen, tot het toevoegen van special effects.

Dienst wandelen

Wandeling met hond OF kat

Gezellig een stuk wandelen met of zonder hondjes? Dat kan! Even in de buitenlucht een leuk gesprek voeren en er even letterlijk 'uit' zijn kan erg ontspannend zijn! Interesse? Stuur Joline uit Zoetermeer een berichtje!

Photo 1509062522246 3755977927d7?ixlib=rb 0.3

Persoonlijk begeleider

Cher biedt persoonlijke begeleiding op maat. Elke hulpvraag is in feite uniek, en daar past ze haar hulpverlening volledig op aan. Alle hulpvragen zijn bespreekbaar!

Photo 1529119835860 ce3d90485424?ixlib=rb 0.3

Website design

Melissa heeft al vele jaren ervaring met het maken van een website en de designs die daarbij horen. Ze werkt vooral met HTML, CSS, Javascript en sinds kort ook met de mogelijkheden voor contactformulieren en meer. Als je geïnteresseerd bent kun je altijd om meer informatie vragen.