Word vandaag nog lid en zoek door meer dan 3000 diensten. En je ontvangt meteen je eerste uur gratis.

Doe mee!

Vrijwilligerswerk in Zaandam

Wat is er nou mooier dan iets voor een ander betekenen? Juist ja, iets voor een ander betekenen en er iets voor terug krijgen. Bij Dienst4dienst.nl krijg je een uur terug voor de tijd waarin jij je inzet voor een ander. Deze uren kan jij weer gebruiken om een dienst af te nemen van iemand anders. Vrijwilligerswerk in Zaandam doen is nog nooit zo leuk geweest! Wil jij je steentje bijdragen doormiddel van vrijwilligerswerk in Zaandam? Meld je dan nu aan!

Registreer
Zoek naar vrijwilligerswerk in Zaandam

Lees hoe Dienst4dienst.nl werkt:

1

Plaats een dienst of verzoekje

Laat andere in Zaandam zien hoe graag jij vrijwilligerswerk wilt doen. Wanneer jij je dienst op de site zet maak jij jezelf zichtbaar voor meer dan vijfduizend andere gebruikers. Je kan ook een verzoekje plaatsen als jij graag iets zou willen doen waar je nog niet aan toe bent gekomen of omdat je graag iets zou willen leren van een ander.

2

Krijg chatberichtjes van de andere vrijwilligers in Zaandam op je dienst of verzoekje

Nu je bent gevonden kan je berichtjes ontvangen van gebruikers die er gebruik van willen maken! Je kan ook zelf op zoek gaan naar een dienst of verzoekje en daar een berichtje naar sturen.

3

Spreek wat met elkaar af

Nu je hebt besproken hoe en wat er gaat gebeuren, is het tijd om in te plannen wanneer de dienst wordt afgenomen.

4

Schrijf een recensie over het geleverde vrijwilligerswerk

Laat op deze manier weten wat jij van de dienst en/of van de vrijwilliger vond. Zo draag jij weer een steentje bij aan de community.

5

Ontvang de afgesproken uren

Er is een betaalverzoek functie in de chat ingebouwd dat het onwijs gemakkelijk maakt om de uren aan elkaar over te dragen.

6

Geef je uren uit aan een dienst die je af wilt nemen

Gebruik je in ontvangst genomen uren en ga op zoek naar diensten die jij graag wilt afnemen van bijvoorbeeld andere vrijwilligers in Zaandam en omgeving.

Missie:

Samen in Zaandam! Wij gaan uit van de kracht van samen, je krijgt meer gedaan met zijn alle dan dat als je dat allemaal alleen moet doen. Wij willen zoveel mogelijk vrijwilligers uit Zaandam aanmoedigen om zich hier aan te melden om dingen gedaan te krijgen. Sterker in Zaandam! Dus lijkt het jou al een tijd lang leuk om andere mensen in jouw buurt te helpen? Meld je dan nu aan!

Visie:

Voor iedereen, ook voor degene die soms even geen geld willen uitgeven, is Dienst4dienst.nl het uitgelezen platform waar vraag en aanbod tezamen komt. Wij brengen mensen samen, wij verbinden de samenleving met elkaar, ook waar de afstand soms wat groter begint te lijken. Zo houden we het leuk, zo houden we het eerlijk.

Hands red

Bekijk ook eens:

Haarlem

Amsterdam

Hoofddorp