Vrijwilligerswerk in Zaandam

Wat is er nou mooier dan iets voor een ander betekenen? Juist ja, iets voor een ander betekenen en er iets voor terug krijgen. Bij Dienst4dienst.nl krijg je een uur terug voor de tijd waarin jij je inzet voor een ander. Deze uren kan jij weer gebruiken om een dienst af te nemen van iemand anders. Vrijwilligerswerk in Zaandam doen is nog nooit zo leuk geweest! Wil jij je steentje bijdragen doormiddel van vrijwilligerswerk in Zaandam? Meld je dan nu aan!

Diensten in Zaandam

Ook in Zaandam zijn er al aardig wat mensen die hun diensten en verzoekjes uitwisselen via Dienst4dienst.nl. Neem eens een kijkje in wat er zoal wordt aangeboden en voeg ook een dienst of verzoekje toe! Hoe meer mensen meedoen, des te beter het systeem werkt!

Photo 1527169402691 feff5539e52c?ixlib=rb 0.3

Lekkere Surinaamse Maaltijden/Hapjes.

Sher houdt erg van koken. Sinds haar 12e staat ze al in de keuken samen met haar moeder en heeft daardoor veel geleerd over hoe je lekker kookt. De afgelopen tijden ziet ze steeds vaker dat met name mensen met een gezin minder tijd of geen zin hebben om te koken. Dit kan o.a. Komen door drukte met werk etc. Hierdoor is men gauw geneigd om snacks of andere ongezonde voeding te nuttigen. Sher vindt gezond en gevarieerd eten erg belangrijk voor haarzelf en haar kinderen. Daarom is ze bereid om heerlijke maaltijden te bereiden voor mensen die o.a. Van surinaams eten houden. Ook kookt ze graag Hollandse kost.

Photo 1550235692 e72b33d6aa82?ixlib=rb 1.2

Taxichauffeur

Ahmed heeft zijn rijbewijs en wil graag mensen van A naar B brengen met zijn busje. Ook kan hij je helpen met het vervoeren van materialen als dat nodig is. Ahmed woont in Zaandam, dus als je daar woont en zijn hulp wel kunt gebruiken kan je hem een berichtje sturen.

Photo 1523958203904 cdcb402031fd?ixlib=rb 0.3

Boekhouding, belastingen en financiele zaken

Ingrid is de eigenaar van een kleinschalig administratiekantoor in Koog aan de Zaan en bieden hun diensten aan voor particulieren en ondernemers die op zoek zijn naar hulp. Het eerste uur is gratis en eventuele verdere uren ook als we tot een ruil kunnen komen.

Photo 1499942366193 0a29a439b8d5?ixlib=rb 0.3

Keynote spreker

Christine haar “Signature Talk" is hoe je een medicijn succesvol lanceert. Hoe je een Talk-that-Sells opzet is haar subspecialisatie. Je hebt hiervoor een "Talk" en een "Offer" nodig. Om dit aan anderen te leren - hierin is zij expert. Ook als het gaat om bijwerkingen van kankertherapieën. Hierop promoveert zij binnenkort.