Vrijwilligerswerk in Utrecht

Ben jij iemand die actief vrijwilligerswerk wil doen in en rondom Utrecht? Met behulp van Dienst4dienst.nl kan jij op zoek naar het soort vrijwilligerswerk in Utrecht dat bij jou past! Door je aan te melden zien andere gebruikers ook dat jij je maar al te graag voor ze wil in zetten. Je doet dit uiteindelijk niet voor niks. Degene die jij een handje helpt betaald jouw terug in de vorm van tijd. De uren die jij ontvangt kan jij op jouw beurt weer inzetten voor andere diensten. Wil jij je steentje bijdragen doormiddel van vrijwilligerswerk in Utrecht? Meld je dan nu aan!

Diensten in Utrecht

In Utrecht worden er al een hoop diensten en verzoekjes uitgewisseld. Neem hieronder een kijkje in wat er zoal wordt aangeboden. Misschien zit er iets tussen dat jij wel kunt gebruiken, of krijg je inspiratie voor wat je zelf aan kunt bieden.

Photo 1534159276227 07bd3665e4e6?ixlib=rb 0.3

Mobiele App Ontwikkeling (Native)

Heb jij een kwalitatieve en betaalbare mobiele app nodig? Jos uit Utrecht biedt zijn ontwikkel-dienst aan aan de maatschappelijke en educatieve sector. Vooral Android, IOS kan eventueel ook, of in een later stadium ontwikkeld worden.

Photo 1507557000908 57f893053f1d?ixlib=rb 0.3

Klein onderhoud

Jeroen uit Utrecht kan je helpen met het kleine onderhoud van je huis. Denk hierbij aan elektra, waterleidingen, cv, timmerwerk, deuren en ramen. Ook kan hij je helpen met de riolering of het onderhoud van je dak. Zijn bedrijf heet niet voor niets: Allesmogelijkman ;)

Photo 1517524206127 48bbd363f3d7?ixlib=rb 0.3

Orienteren op werk/actief zijn.

Vanuit Marieke haar werk heeft ze veel kennis over wat je allemaal kunt doen als je graag aan de slag wilt of iets in de buurt wilt doen of gewoon een zinvolle daginvulling zoekt. In een gesprek van een uur kan ze je advies en tips geven en je misschien op weg helpen om te vinden wat je zoekt. Stuur haar een berichtje als je in Utrecht woont!

Dienst schaakles

Schaakles

Heb je altijd al willen leren schaken? Tia uit Utrecht leert het je graag! Paarden, lopers, torens. Tia kan je uitleggen hoe het werkt en wat de spelregels zijn! Ze geeft vooral les aan beginnende kinderen of volwassenen.