Word vandaag nog lid en zoek door meer dan 3000 diensten. En je ontvangt meteen je eerste uur gratis.

Doe mee!

Vrijwilligerswerk in Utrecht

Ben jij iemand die actief vrijwilligerswerk wil doen in en rondom Utrecht? Met behulp van Dienst4dienst.nl kan jij op zoek naar het soort vrijwilligerswerk in Utrecht dat bij jou past! Door je aan te melden zien andere gebruikers ook dat jij je maar al te graag voor ze wil in zetten. Je doet dit uiteindelijk niet voor niks. Degene die jij een handje helpt betaald jouw terug in de vorm van tijd. De uren die jij ontvangt kan jij op jouw beurt weer inzetten voor andere diensten. Wil jij je steentje bijdragen doormiddel van vrijwilligerswerk in Utrecht? Meld je dan nu aan!

Registreer
Zoek naar vrijwilligerswerk in Utrecht

Dit is hoe Dienst4dienst.nl werkt:

Orange dot

Plaats een dienst of verzoekje

Laat zien hoe graag jij vrijwilligerswerk in Utrecht wilt doen. Los van vrijwilligerswerk in Utrecht kan je ook een heel andere dienst aan bieden waar jij een ander mee kan helpen. Ben jij degene die een handje kan gebruiken? Laat dan een verzoekje achter waar iemand op kan reageren.

Orange dot

Ontvang een berichtje van andere vrijwilligers in Utrechts op je dienst of verzoek

Wanneer je verzoekje of dienst online staat kan je reacties ontvangen van mensen die er gebruik van willen maken.

Orange dot

Datum, Tijd, Plaats.

Spreek een datum en tijd af wanneer je weet wat voor vrijwilligerswerk je wilt doen. Reageer ook op vrijwilligers die jouw verzoekje kunnen invullen.

Orange dot

Laat een recensie achter over het geleverde vrijwilligerswerk.

Laat weten wat jij van de geleverde dienst vond of van de vrijwilliger. Op deze manier help jij andere weer in hun zoektocht naar de juiste dienstverlener.

Orange dot

Krijg de uren van de ander.

Met behulp van de chat kun je gemakkelijk een betaalverzoek indienen. Wanneer je een dienst heb afgenomen bij iemand anders kun je de uren gemakkelijk overmaken.

Orange dot

Besteed je uren aan een dienst die jij graag wilt afnemen.

Ga op zoek naar een dienst die jij graag zou willen afnemen, zo maak je gebruik van je beschikbare uren bij andere vrijwilligers in Utrecht en omgeving.

Missie:

We kunnen zoveel meer dan we denken, als we maar een beetje samenwerken. Dus lijkt het jou leuk om andere mensen te helpen in het centrum van Nederland? Meld je dan nu aan voor vrijwilligerswerk in Utrecht. Een rondje lopen langs Neude, of even een boodschap doen voor de buren in de Biltstraat. Niks is te gek!

Visie:

In een wereld waar geld een grote rol speelt wordt de tijd vaak vergeten. Tijd is iets wat altijd evenveel waard blijft, in het jaar nul was een uur nog steeds een uur. Nu is een uur van jouw nog steeds een uur van een ander waard. Zo houden we het leuk, zo houden we het eerlijk.

Hands red

Bekijk ook eens:

Amersfoort

Den Bosch

Amsterdam