Vrijwilligerswerk in Tilburg

Ben jij al enige tijd op zoek naar vrijwilligerswerk in Tilburg? Via Dienst4dienst.nl kun je andere mensen in Tilburg laten weten dat jij voor ze klaar staat! Het leuke is ook dat je er nog wat voor terug krijgt, voor elk uur dat jij iemand hulp biedt, wordt er een uur van hun account overgemaakt naar die van jou. Jij kunt je opgespaarde uren dan weer bij iemand anders besteden aan iets wat jij leuk vind of nodig hebt! Dus ben jij op zoek naar vrijwilligerswerk in Tilburg? Meld je dan aan bij Dienst4dienst.nl.

Diensten in Tilburg

In Tilburg zijn er al een hoop mensen die vrijwilligerswerk willen doen om een ander te helpen. Hieronder hebben we een aantal diensten en verzoekjes uitgelicht om jou een idee te geven van wat er allemaal mogelijk is. Doe je ook mee?

Photo 1537549603790 54c64b32b848?ixlib=rb 0.3

Drumles

Altijd al achter een drumstel willen kruipen maar komt het er steeds maar niet van? Dit ik je kans! Roland woont in Tilburg en laat jou graag kennis maken met de drums! Travis Barker eat you heart out! Stuur Roland een berichtje als je interesse hebt.

Dienst boodschappen

Boodschappen doen

Soms heb je er gewoon even geen tijd voor of lukt het je fysiek gewoon niet. Op zo’n moment is het fijn dat er vrijwilligers in Tilburg zijn die jou een handje kunnen helpen. Zo kan Cindy je helpen met het doen van je boodschappen als het allemaal een beetje tegen zit. In verband met vervoer kan ze dit alleen in Tilburg doen. Hulp nodig? Stuur Cindy een berichtje!

 mg 9451 2 copy

Oppassen

Wil jij een gezellig avondje weg of even lekker met z’n tweeën zijn? Joshua is bereid om op te passen op de kleintjes. Dit kan ook als je bijvoorbeeld een weekendje weg wilt, of voor vaste dagen in de week. Woon jij in Tilburg en heb je een oppas nodig? Vraag een gesprek aan met Joshua en stuur hem een berichtje!

Photo 1511697448087 b73793f89371?ixlib=rb 0.3

Ondersteuning/Advies bij opvoedproblemen

Heb jij vragen met betrekking tot opvoeding? Misschien kan Shannah uit Tilburg je verder helpen. Heb jij een huilbaby en weet je echt niet meer wat je er mee aan moet? Misschien heb je wel eens dat je je kind wel achter het behang kunt plakken.. Shannah is een ervaren pedagogisch medewerker en is zeer ervaren met kinderen. Ze kan meekijken naar hoe en wat.