Word vandaag nog lid en zoek door meer dan 3000 diensten. En je ontvangt meteen je eerste uur gratis.

Doe mee!

Vrijwilligerswerk in Tilburg

Ben jij al enige tijd op zoek naar vrijwilligerswerk in Tilburg? Via Dienst4dienst.nl kun je andere mensen in Tilburg laten weten dat jij voor ze klaar staat! Het leuke is ook dat je er nog wat voor terug krijgt, voor elk uur dat jij iemand hulp biedt, wordt er een uur van hun account overgemaakt naar die van jou. Jij kunt je opgespaarde uren dan weer bij iemand anders besteden aan iets wat jij leuk vind of nodig hebt! Dus ben jij op zoek naar vrijwilligerswerk in Tilburg? Meld je dan aan bij Dienst4dienst.nl.

Meld je aan
Vind vrijwilligerswerk in Tilburg

Starten met Dienst4dienst.nl:

1

Plaats je je vrijwilligerswerk als dienst

Plaats gratis je vrijwilligerswerk als dienst in Tilburg. Dit kan een dienst zijn die jij graag voor een ander wil uitvoeren, of bijvoorbeeld een verzoekje als je ergens hulp bij nodig hebt.

2

Chat met andere gebruikers uit Tilburg die op jouw dienst reageren

Kort na het plaatsen van jou vrijwilligerswerk of verzoekje krijg je berichten van andere gebruikers die graag van jouw vrijwilligerswerk in Tilburg gebruik willen maken.

3

Save the date

Spreek een plaats en tijd af met andere vrijwilligers in Tilburg via de Dienst4dienst-chat.

4

Schrijf een review

Laat de andere vrijwilliger uit Tilburg weten wat je van zijn geleverde dienst vond. Zo kunnen andere mensen snel zien of dit de juiste persoon is voor de klus.

5

Wissel de uren uit

Met de Dienst4dienst-chat kun je gemakkelijk uren aanvragen of versturen.

6

Geef je verdiende uren uit bij andere mensen die vrijwilligerswerk in Tilburg willen doen

Nu is het jouw beurt om iets gedaan te krijgen, spendeer je verdiende uren bij andere vrijwilligers in Tilburg, of bewaar ze voor later.

Missie:

Lekker veel dingen samen doen in Tilburg, dat kan! Via Dienst4dienst.nl kom je makkelijk in contact met andere mensen in de buurt. Woon jij in Loven? Dan kun je makkelijk mensen helpen in de Armhoef, om maar een voorbeeld te noemen! Nieuwe mensen leren kennen is leuk, en leerzaam! Met dit platform zorgen we dat de kloof tussen buren kleiner wordt.

Visie:

Het mooie en leuke van tijd is dat er geen inflatie op zit, ieder zijn tijd op deze wereld is even waardevol. Zestig minuten van de één is net zo waardevol als zestig minuten van de ander.

Hands red

Bekijk ook eens:

Den Bosch

Breda

Eindhoven