Word vandaag nog lid en zoek door meer dan 3000 diensten. En je ontvangt meteen je eerste uur gratis.

Doe mee!

Vrijwilligerswerk in Rotterdam

Altijd al vrijwilligerswerk willen doen in Rotterdam? Via Dienst4dienst.nl kun jij je als vrijwilliger aanmelden, en andere mensen in jouw buurt laten weten wat je voor hen kunt doen! Het leuke is dat je er ook nog wat voor terug krijgt, gebruikers betalen met tijd. Dus voor ieder uur dat jij iemand helpt, mag jij ook weer een uur bij iemand anders besteden. Als jij mensen in Rotterdam wilt helpen met jouw vrijwilligerswerk, meld je dan nu aan!


Registreer
Zoek naar vrijwilligerswerk in Rotterdam

Hoe werkt Dienst4dienst.nl?

Orange dot

Plaats je dienst of verzoekje

Dit kan vrijwilligerswerk zijn wat jij wilt doen, of iets waar jij iemand anders graag een handje bij helpt. Ook kan het zijn dat je iets nodig hebt, dan plaats je een verzoekje.

Orange dot

Ontvang berichten van andere vrijwilligers uit Rotterdam op je verzoekje of dienst

Kort na het plaatsen van je dienst of verzoekje ontvang je berichten van mensen die gebruik willen maken van jouw vrijwilligerswerk in Rotterdam.

Orange dot

Spreek af met vrijwilligers in Rotterdam

Laat weten dat jij wilt afspreken om vrijwilligerswerk wilt doen voor de ander. Of als het om een verzoekje gaat, te laten doen.

Orange dot

Schrijf een recensie over het geleverde vrijwilligerswerk

Schrijf een recensie over de geleverde dienst of over de vrijwilliger die de dienst voor jouw heeft uitgevoerd. Zo kunnen andere gebruikers zien of dit de juiste dienst of vrijwilliger is die ze zoeken.

Orange dot

Ontvang je uren van de ander

Met de chat kun je heel eenvoudig een betaalverzoek indienen, of je kunt de gemaakte uren overmaken naar de vrijwilliger die de dienst voor jouw heeft uitgevoerd.

Orange dot

Geef je uren uit bij gebruikers die vrijwilligerswerk willen doen in Rotterdam

Nu kun jij een dienst aanvragen. Geef je uren uit bij andere vrijwilligers die een dienst voor jou kunnen uitvoeren.

Missie:

Hoe tof is het om een ander uit jouw buurt te helpen? Of het nu Fijenoord of Overschie is, alle mensen uit Rotterdam kunnen een steentje bijdragen en elkaar helpen waar nodig. Samen winkelen in de Koopgoot, of het hok van de cavia verschonen van de buren in de Coolsingel terwijl ze op vakantie zijn! Samen kunnen we meer, en het is ook nog is een keer leuk om je mede-Rotterdammers te leren kennen!

Visie:

Niet alles hoeft betaald te worden met geld. Tuurlijk kun je een hoop leuke dingen doen met geld, maar als je een klein beetje tijd vrij maakt voor iemand anders, kan je al een heel eind komen.

Hands red

Bekijk ook eens:

Den Haag

Leiden

Haarlem