Vrijwilligerswerk in Rotterdam

Altijd al vrijwilligerswerk willen doen in Rotterdam? Via Dienst4dienst.nl kun jij je als vrijwilliger aanmelden, en andere mensen in jouw buurt laten weten wat je voor hen kunt doen! Het leuke is dat je er ook nog wat voor terug krijgt, gebruikers betalen met tijd. Dus voor ieder uur dat jij iemand helpt, mag jij ook weer een uur bij iemand anders besteden. Als jij mensen in Rotterdam wilt helpen met jouw vrijwilligerswerk, meld je dan nu aan!


Diensten in Rotterdam

In Rotterdam worden er al een aantal diensten en verzoekjes aangeboden. Hieronder staan een aantal diensten van mensen die vrijwilligerswerk in Rotterdam willen doen. Misschien krijg je hierdoor zelf ook inspiratie voor iets dat jij voor een ander kunt betekenen.

Dienst ouderenhulp

Mantelzorger

Ben of ken jij iemand die wel wat extra hulp in huis kan gebruiken? Ellen kan je helpen met bijvoorbeeld een maaltijd voor je koken of op je kinderen passen. Ook kan ze helpen met het halen van boodschappen of hulp bieden bij het schoonhouden van je huis. Is Ellen de vrijwilliger die je zoekt? Stuur haar dan een berichtje!

Dienst hond uitlaten

Lieve Hondenoppas gezocht (regio R'dam)

Vanda zoekt iemand die zo nu en dan op de hond van haar dochter wil passen. Het gaat om een boxer/herder reu van 6 jaar oud. Dus vind jij het leuk om af en toe met haar hond in Rotterdam te lopen? Stuur Vanda dan een berichtje, en wie weet heb jij straks wel een oppashond erbij.