Word vandaag nog lid en zoek door meer dan 3000 diensten. En je ontvangt meteen je eerste uur gratis.

Doe mee!

Vrijwilligerswerk in Nijmegen

Altijd al vrijwilligerswerk in Nijmegen en omgeving willen doen maar lukt het ook maar niet om het juiste te vinden? Dienst4dienst.nl helpt jou in je zoektocht naar het vinden van vrijwilligerswerk in Nijmegen dat goed bij jou past! Op dienst4dienst.nl komt aanbod en vraag tezamen en ontstaat er een duidelijk overzicht van aangeboden diensten en openstaande verzoekjes. Zo is het dus heel gemakkelijk om iets te vinden wat naadloos bij jouw wensen aansluit. Het wordt naast gemakkelijk ook nog eens leuk! Elke geleverde dienst wordt beloond met een uur, betaald uit de uren-portemonnee van de ander. Vervolgens kan jij jouw uren weer inzetten om een verzoekje van jou in vervulling te laten gaan. Vrijwilligerswerk in Nijmegen is nog nooit zo leuk en gemakkelijk geweest, Wacht niet langer en meld je aan!

Registreer
Zoek naar vrijwilligerswerk in Nijmegen

Hoe werkt dat dan, dienst4dienst.nl?

1

Plaats een dienst of verzoekje

Laat vrijwilligers in Nijmegen weten dat jij meedoet! Door een dienst op de site te plaatsen zien andere gebruikers jouw aangeboden dienst, als dat is waar ze naar op zoek zijn kunnen ze jou op deze manier vinden! Ben jij degene die wel wat hulp kan gebruiken? Laat dan een verzoekje achter waar een vrijwilliger op kan reageren.

2

Krijg een berichtje in je inbox van afnemers of andere vrijwilligers in Nijmegen op je dienst of verzoek

Nu je dienst of verzoek gevonden kan worden is het aan de ander om je een bericht te sturen. Dit berichtje kun je vinden in de chat. Reageer ook op vrijwilligers die jouw verzoekje kunnen invullen.

3

Hoe, Wat, Waar.

Bespreek in de chat wanneer je wilt afspreken met de ander. Ook kun je vooraf bespreken wat je van elkaar verwacht.

4

Geef de vrijwilliger het aantal sterren wat diegene verdient

Doormiddel van een review achter te laten kan jij de vrijwilliger belonen voor het geleverde vrijwilligerswerk, of ontvang een aantal sterren van de ander. Hierbij draag je bij aan het platform, omdat andere deze review als zeer nuttig kunnen ervaren. Top!

5

Wissel de uren met elkaar uit

In de chat zit een super handige betaalverzoek functie verwerkt. Hiermee wissel je heel gemakkelijk de afgesproken uren met elkaar uit.

6

Geef je verzamelde uren uit

Nu de uren binnenstromen wordt het tijd om ze uit te geven! Ga op zoek naar iets wat je al heel lang zou willen (laten) doen en stuur diegene een berichtje.

Missie:

Mensen in Nijmegen dichter tot elkaar laten komen doormiddel van het aanbieden van dit platform. Het voor vrijwilligers makkelijk te maken om te laten wat zij voor een ander kunnen betekenen. Of juist voor mensen met een hulpvraag dat zij snel de juiste persoon vinden die bereid is om vrijwilligers te doen en jou daarbij te helpen.

Visie:

Tijd is een vaste waarde, zowel in onze geschiedenis als in het heden. Waar men de tijd soms vergeet, of in de tijd verloren raakt, blijft tijd een magisch product verzonnen door de mens. Soms zit de tijd je dwars, soms zal de tijd het leren. Een beetje tijd voor elkaar is misschien wel een van de mooiste dingen die de mens kan geven. Of het nou een luisterend oor is of een handje helpen. Houd het simpel, geef om en aan elkaar met tijd.

Hands red

Bekijk ook eens:

Den Bosch

Arnhem

Apeldoorn