Vrijwilligerswerk in Nijmegen

Altijd al vrijwilligerswerk in Nijmegen en omgeving willen doen maar lukt het ook maar niet om het juiste te vinden? Dienst4dienst.nl helpt jou in je zoektocht naar het vinden van vrijwilligerswerk in Nijmegen dat goed bij jou past! Op dienst4dienst.nl komt aanbod en vraag tezamen en ontstaat er een duidelijk overzicht van aangeboden diensten en openstaande verzoekjes. Zo is het dus heel gemakkelijk om iets te vinden wat naadloos bij jouw wensen aansluit. Het wordt naast gemakkelijk ook nog eens leuk! Elke geleverde dienst wordt beloond met een uur, betaald uit de uren-portemonnee van de ander. Vervolgens kan jij jouw uren weer inzetten om een verzoekje van jou in vervulling te laten gaan. Vrijwilligerswerk in Nijmegen is nog nooit zo leuk en gemakkelijk geweest, Wacht niet langer en meld je aan!

Diensten in Nijmegen

In Nijmegen zijn er al een hoop vrijwilligers die met Dienst4dienst.nl hun verzoekjes en diensten met elkaar uitwisselen neem een kijkje tussen alles wat er wordt aangeboden en laat de mensen weten als ze jou ergens mee kunnen helpen!

Photo 1498622248929 1d52d466f4a5?ixlib=rb 0.3

Feedback op je ondernemingsplan of bedrijfsidee!

Ondernemers die elkaar verder helpen. Dat is het idee. Vincent uit Nijmegen denkt en schrijft graag met je mee om tot een overtuigend ondernemingsplan te komen. We controleren ook je plan, zodat je zeker weet dat je niets mist. Zodat jij een vliegende start van je eigen bedrijf maakt.

Dienst oppas2

Oppaser/nanny

Dit is een actieve vorm van mediteren met uiteenlopende en vaak verrassende resultaten. Bij deze vorm van mediteren focus je op een intentie, vraag, situatie, persoonlijk thema... Kortom ‘alles’ is mogelijk. Interesse? Stuur Vera en Ernst een berichtje!

Photo 1529536958482 a9701d2c8f67?ixlib=rb 0.3

Consult natuurlijke gezondheid

Noortje is een lieve en betrouwbare oppas met zo'n 7 jaar ervaring! Ze heeft ervaring met baby's tot kinderen van 12 jaar oud. Aankomend jaar begint ze aan de opleiding gespecialiseerd pedagogisch medewerker. Ze vind het geweldig om van mijn hobby mijn werk te maken!