Vrijwilligerswerk in Maastricht

Als je op zoek bent naar vrijwilligerswerk in Maastricht is Dienst4dienst.nl de uitgelezen plek waar jij kan laten weten dat je vrijwilligerswerk in Maastricht doet. Op de site van Dienst4dienst.nl kunnen mensen hun diensten met elkaar uitwisselen zonder dat er daadwerkelijk geld bij komt. Je betaalt elkaar met uren, deze verzamelde uren kan je dan weer inzetten om andere diensten af te nemen. Je kunt ook een verzoekje plaatsen, op die manier kunnen andere gebruikers zien als ze je kunnen helpen. Op deze manier krijgt vrijwilligerswerk in Maastricht een extra dimensie toegevoegd.

Diensten in Maastricht

De eerste vrijwilligers hebben zich al aangemeld in Maastricht! Hieronder hebben we een kleine selectie van mensen die hun diensten aanbieden als vrijwilliger in Maastricht. Ook zijn er genoeg verzoekjes waar je op kunt reageren als jij degene bent die de persoon uit de brand kan helpen!

Dienst vertaler

Vertalen

Nadine uit Maastricht kan je helpen met het vertalen van en naar het Engels. Ook kan ze een aardig woordje Spaans. Ze is een derdejaars student aan de Vertaalacademie en heeft nog wat ervaring nodig. Interesse? Stuur Nadine dan een berichtje!

Photo 1537848743797 c5fd3780de08?ixlib=rb 0.3

Personal Trainer

Heb jij al van alles geprobeerd maar nog nooit echt die gehoopte resultaten behaald? Koen uit Maastricht kan met snelle praktische oplossingen helpen om een succes te maken van uw nieuwe levensstijl. Een simpele switch in je mindset die voortaan alles vele malen makkelijker maakt. Jullie gaan samen face-2-face aan je persoonlijke doelen werken!

Photo 1521136095380 08fbd7be93c8?ixlib=rb 0.3

Sociaal gedreven persoon.

Maria uit Gronsveld (vlakbij Maastricht) is erg behulpzaam op sociaal gebied. Ze biedt een luisterend oor voor zowel jong (pubers) als oud. Ze heeft een empatisch vermogen, kan voorlezen of babysitten. Kortom Maria is een duizendpoot met een creatieve inslag!

Photo 1488590528505 98d2b5aba04b?ixlib=rb 0.3

WordPress voor beginners

Kevin uit Mheer (nabij Maasstricht) kan jou uit de brand helpen op het moment dat je vastloopt met je Wordpress website. Volgens hem is het mogelijk dat iedereen zijn of haar eigen website simpel zelf kan maken en beheren. Interesse? Stuur Kevin een berichtje!