Word vandaag nog lid en zoek door meer dan 3000 diensten. En je ontvangt meteen je eerste uur gratis.

Doe mee!

Vrijwilligerswerk in Maastricht

Als je op zoek bent naar vrijwilligerswerk in Maastricht is Dienst4dienst.nl de uitgelezen plek waar jij kan laten weten dat je vrijwilligerswerk in Maastricht doet. Op de site van Dienst4dienst.nl kunnen mensen hun diensten met elkaar uitwisselen zonder dat er daadwerkelijk geld bij komt. Je betaalt elkaar met uren, deze verzamelde uren kan je dan weer inzetten om andere diensten af te nemen. Je kunt ook een verzoekje plaatsen, op die manier kunnen andere gebruikers zien als ze je kunnen helpen. Op deze manier krijgt vrijwilligerswerk in Maastricht een extra dimensie toegevoegd.

Registreer
Zoek naar vrijwilligerswerk in Maastricht

Hoe Dienst4dienst.nl werkt?

1

Zet een verzoekje of dienst op Dienst4dienst.nl

Wanneer jij je dienst of verzoekje op de site zet, kunnen wel meer dan vijfduizend anderen je direct vinden! Zo laat jij de gemeenschap weten dat jij je maar al te graag inzet om vrijwilligerswerk in Maastricht te doen.

2

Begin een chat met een van de andere vrijwilligers in Maastricht en omgeving

Als iemand jou heeft gevonden of jij hebt iemand anders gevonden die een dienst aanbiedt, kunnen jullie door middel van een chat gemakkelijk praten met elkaar.

3

Maak een afspraak

Wanneer het duidelijk is wat er gaat gebeuren, dient er een afspraak gemaakt te worden over waar en wanneer de dienst wordt afgenomen. Tijd om de agenda er eens bij te pakken!

4

Laat weten wat je er van vond

Nu je een ervaringsdeskundige bent, kun je andere laten lezen wat jij van de dienst vond. Zo maak je hun zoektocht weer wat makkelijker.

5

Uren ontvangen

Via de betaalverzoek functie kun je gemakkelijk de afgesproken uren met elkaar uitwisselen.

6

Geef je uren weer uit

Wanneer je uren-portemonnee begint vol te raken, wordt het tijd om je uren eens uit te geven. Neem een kijkje welke diensten er allemaal worden aangeboden.

Missie:

Leuk vrijwilligerswerk doen aan de Maas! Ons idee is dat het makkelijker moet worden voor vrijwilligers om te laten zien wat zij voor hun medemens kunnen betekenen. Via Dienst4dienst krijgen de mensen uit Maastricht de mogelijkheid om te gemakkelijk en snel aan buurtgenoten te laten weten. En het leukste is: je krijgt er ook nog wat voor terug! Voor ieder uur dat jij aan iemand geeft, mag jij weer aan iemand anders zijn tijd vragen voor iets wat jij kunt gebruiken!

Visie:

Het mooie is dat wanneer je even geen geld vraagt voor iets wat je wil laten doen, dat daar vaak de mooiste vriendschappen uit ontstaan. Zonder tijd zou er niks opgebouwd kunnen worden. Tijd, en niet zomaar tijd. Nee, tijd voor elkaar, dat is de basis van alles.

Hands red

Bekijk ook eens:

Eindhoven

Nijmegen

Tilburg