Word vandaag nog lid en zoek door meer dan 3000 diensten. En je ontvangt meteen je eerste uur gratis.

Doe mee!

Vrijwilligerswerk in Leiden

Als je op zoek bent naar vrijwilligerswerk in Leiden, is Dienst4dienst.nl de plek voor jou! Op Dienst4dienst.nl vind je diensten aangeboden door vrijwilligers in Leiden en verzoekjes. Laat anderen weten dat jij je maar al te graag inzet voor anderen en dat jij vrijwilligerswerk in Leiden wilt doen. Het allerleukste is dat Dienst4dienst.nl er nog een extraatje aan toevoegt. Voor elk ingezette uur krijg jij er een uur voor terug van de ander. Dit uur kan je weer inzetten om een andere dienst af te nemen. Naast vrijwilligerswerk in Leiden zijn er nog veel andere soorten diensten die je kunt afnemen. Neem een kijkje en gij zult vinden.

Registreer
Zoek naar vrijwilligerswerk in Leiden

Hoe Dienst4dienst.nl werkt?

1

Plaats je verzoekje of dienst op Dienst4dienst.nl

Zet je verzoekje of dienst op de site en laat andere vrijwilligers in Leiden weten dat jij je wilt inzetten voor de samenleving! Met je dienst aangeboden kunnen anderen je aanbod vinden. Ben jij op zoek naar een vrijwilliger in Leiden? Zet dan een verzoekje op de site waardoor mensen op jouw vraag invulling kunnen geven.

2

Start een chat met een van de andere vrijwilligers in Leiden en omgeving

Nu je gevonden bent of gevonden hebt waar je naar zoekt, kun je elkaar een berichtje sturen via de chat, zo bespreek je heel gemakkelijk wat het precies inhoudt.

3

Maak een afspraak

Nu je van de hoed en de rand af weet, wordt het tijd om wat af te spreken. Prik een datum en zet hem in je agenda.

4

Laat weten wat je van de dienst vond

Nu de dienst is afgenomen laat je alleen nog even een recensie achter zodat andere ook kunnen lezen wat jij van de dienst vond.

5

Uren ontvangen

We hebben in onze chat een betaalverzoek functie verwerkt wat het super gemakkelijk om de afgesproken uren uit te wisselen met elkaar

6

Geef je uren weer uit

Wanneer je uren-portemonnee begint vol te stomen wordt het tijd dat je ze weer uit geeft, neem een kijkje en maak keuze uit meer dan 1700 diensten!

Missie:

Leiden Sleutelstad, Leiden Dienstenstad, dat is onze missie! De sleutel tot succes zit hem in samenwerken. Op het moment dat jij iets geeft en een ander daarmee helpt ontstaat er een flow, een flow die uiteindelijk weer bij jou uitkomt op het moment dat jij het nodig hebt. Meld je daarom gelijk aan om vrijwilligerswerk in Leiden te doen!

Visie:

Wanneer we terug denken aan iets leuks is er altijd een tijd mee geboeid. Soms vergeten we het door alles wat er om ons heen gebeurd en in de snelheid waarin dit gebeurt. Een kostbaar iets om voor iemand te hebben is tijd.

Hands red

Bekijk ook eens:

Hoofddorp

Haarlem

Zoetermeer