Vrijwilligerswerk in Leiden

Als je op zoek bent naar vrijwilligerswerk in Leiden, is Dienst4dienst.nl de plek voor jou! Op Dienst4dienst.nl vind je diensten aangeboden door vrijwilligers in Leiden en verzoekjes. Laat anderen weten dat jij je maar al te graag inzet voor anderen en dat jij vrijwilligerswerk in Leiden wilt doen. Het allerleukste is dat Dienst4dienst.nl er nog een extraatje aan toevoegt. Voor elk ingezette uur krijg jij er een uur voor terug van de ander. Dit uur kan je weer inzetten om een andere dienst af te nemen. Naast vrijwilligerswerk in Leiden zijn er nog veel andere soorten diensten die je kunt afnemen. Neem een kijkje en gij zult vinden.

Diensten in Leiden

In Leiden is Dienst4dienst.nl eigenlijk begonnen. Er zijn dan ook al een hoop mensen en vooral studenten die hun diensten als vrijwilliger aanbieden. Hieronder hebben we een kleine greep uit het aanbod van alles diensten en verzoekjes uit Leiden.

Photo 1530858049667 4fe724e6d814?ixlib=rb 0.3

(Creatief) schrijven

Eva heeft haar opleiding Communicatie afgerond aan de Hogeschool Leiden en is er vanaf het eerste uur al bij. Ze draagt nu de titel Communicatieprofessional en helpt je graag als je hulp nodig hebt met een tekst schrijven voor een website, missie, corporate story of ijkpersoon. Ook kan ze je helpen met wervend schrijven en copywriting!

Dienst opvoeding

Opvoed advies

Lyda uit Leiden is al jaren werkzaam in de jeugdhulpverlening en is consulent bij de gemeente. Lyda kan je helpen met het vinden van de juiste hulp. Ook kan ze je helpen met advies geven over opvoeding. Mocht je interesse hebben kan je haar een berichtje sturen!

Dienst vertalen

Engels, Duits, Nederlands - Bijles

Kan jij wel wat hulp gebruiken met Engels, Nederlands of Duits? Nina uit Leiden kan je helpen in de regio van Leiden of Voorschoten. Je moet wel je eigen lesmateriaal aanleveren. Nederlands en Engels kan ze tot 6 VWO, Duits tot 5 HAVO. Succes!

Photo 1417577792096 106a2c4e353d?ixlib=rb 0.3

Hulp bij rechtenstudie

Heb jij hulp nodig met het halen van je vakken van de rechtenstudie aan de Universiteit Leiden? Sander heeft kort geleden zowel de bachelor notarieel recht als de bachelor rechtsgeleerdheid cum laude afgerond en het lijkt hem erg leuk om jou ook op weg te helpen zodat jij hetzelfde kunt bereiken!