Word vandaag nog lid en zoek door meer dan 3000 diensten. En je ontvangt meteen je eerste uur gratis.

Doe mee!

Vrijwilligerswerk in Hoofddorp

Als je op zoek bent naar vrijwilligerswerk in Hoofddorp is Dienst4dienst.nl de juiste plek waar jij kan laten weten dat je vrijwilligerswerk in Hoofddorp wil doen! Op Dienst4dienst.nl kunnen mensen hun diensten uitwisselen zonder dat er geld bij hoeft te komen. Je betaald elkaar met uren, deze verzamelde uren kan je op zijn beurt weer inzetten bij andere dienstverleners. Je kunt ook een verzoekje plaatsen, zo kunnen andere zien wanneer zij je kunnen helpen. Dit maakt vrijwilligerswerk in Hoofddorp niet alleen mooi, maar levert het ook wat op!

Registreer
Zoek naar vrijwilligerswerk in Hoofddorp

Hoe Dienst4dienst.nl werkt?

1

Zet je dienst of verzoekje op Dienst4dienst.nl

Plaats een dienst of verzoekje op de site en laat de gebruikers weten dat jij je in wilt zetten om vrijwilligerswerk in Hoofddorp te doen! Het mag trouwens ook iets heel anders zijn wat jij aanbiedt of naar vraagt. Benieuwd wat anderen al aanbieden? Neem snel een kijkje!

2

Begin een gesprek met een van de andere vrijwilligers in Hoofddorp en omgeving

Wanneer jij iemand hebt gevonden of iemand heeft jouw dienst of verzoekje gevonden, dan kunnen jullie een chat met elkaar beginnen over de dienst!

3

Plan een afspraak

Nu het een en ander verduidelijkt is wordt het tijd om het in praktijk te brengen. Spreek een tijd en plaats af en maak er werk van!

4

Afgenomen staat netjes! Laat weten wat jij er van vond!

Nu je de dienst hebt afgenomen kan jij laten weten wat jij van het vrijwilligerswerk of van de vrijwilliger vond. Zo laat je andere gebruikers weten wat jij er van vond.

5

Vangen!

Nu bijna alles rond is vergt er nog een ding te gebeuren, zeker niet onbelangrijk, de uren uitwisselen. We hebben een gemakkelijke betaalverzoek functie ingebouwd waarmee je de afgesproken uren kan uitwisselen.

6

Spend je uren weer.

Nu je meer uren hebt kan je opzoek gaan naar iets wat je al langere tijd graag zou willen doen. Dit kan van alles zijn! Dus neem snel een kijkje om te zien welke andere diensten er zoal worden aangeboden.

Missie:

Beter een goeie buur dan een verre vriend! Wij vinden het belangrijk dat mensen in een buurt goed en makkelijk met elkaar omgaan. Met dit platform roepen we dan ook alle vrijwilligers uit Hoofddorp op om zich aan te melden en zoveel mogelijk andere mensen te helpen waar nodig. Iedereen heeft wel een talent, gebruik het!

Visie:

Het mooie is dat wanneer je even geen geld vraagt voor iets wat je wil laten doen, dat daar vaak de mooiste vriendschappen uit ontstaan. Zonder tijd zou er niks opgebouwd kunnen worden. Tijd, en niet zomaar tijd. Nee, tijd voor elkaar, dat is de basis van alles.

Hands red

Bekijk ook eens:

Haarlem

Amsterdam

Leiden