Word vandaag nog lid en zoek door meer dan 3000 diensten. En je ontvangt meteen je eerste uur gratis.

Doe mee!

Vrijwilligerswerk in Haarlem

Ben jij op zoek naar vrijwilligerswerk in Haarlem? Misschien is Dienst4dienst.nl dan wel iets voor jou! Via Dienst4dienst.nl kun je als vrijwilliger makkelijk aan andere mensen in je buurt laten weten wat je voor hen kunt betekenen. Voor ieder uur dat jij van jouw tijd geeft, mag je ook weer een uur van iemand anders gebruiken. Dus wil jij vrijwillig iets voor iemand doen in Haarlem, plaats dan snel jouw dienst of verzoekje! Heel veel dienstplezier!

Aanmelden
Zoek naar vrijwilligerswerk in Haarlem

Hoe werkt Dienst4dienst.nl?

1

Plaats gratis en vrijblijvend je dienst of verzoekje

Dit kan van alles zijn, iets wat je leuk vindt om te doen, waar je goed in bent of waar je professioneel al mee bezig bent.

2

Ontvang reacties van andere vrijwilligers uit Haarlem op je dienst op verzoekje

Na het plaatsen van je dienst ontvang je via de chatfunctie reacties van mensen die gebruik willen maken van jouw vrijwilligerswerk in Haarlem.

3

Maak een afspraak met vrijwilligers uit Haarlem

Laat de ander weten dat je graag wilt afspreken om vrijwilligerswerk voor hem of haar te doen, of als je een verzoekje hebt, het te laten doen.

4

Schrijf een review over de de geleverde dienst of vrijwilliger

Schrijf een review over de geleverde dienst, of over degene die het vrijwilligerswerk voor jou heeft uitgevoerd. Hierdoor kunnen andere mensen bij jou in de buurt snel zien of dit de juiste dienst of vrijwilliger is die zij zoeken.

5

Ontvang je verdiende uren

Maak via de chat gemakkelijk een betaalverzoekje, of maak makkelijk de gemaakte uren over aan de vrijwilliger die een dienst voor jou heeft uitgevoerd.

6

Geef je verdiende uren uit bij mensen die vrijwilligerswerk willen doen in Haarlem

Nu ben jij de dienstafnemer, geef je uren uit bij andere vrijwilligers die iets voor jou kunnen betekenen.

Missie:

Omdat het kan, Samen. Omdat je de kennis of het talent hebt om een ander te helpen, en bij iets anders geholpen wilt worden. Omdat niet iedereen kan wat jij kunt. Of niet meer kan. Of omdat jij iets minder goed kan, of het graag mooi wilt laten doen, terwijl een ander het juist goed kan en jou er graag een handje bij helpt. Omdat we elkaar kunnen helpen. Daarom: Dienst4dienst.nl. Het is tijd voor tijd.

Visie:

Niet alles hoeft geld te kosten. Als jij een klein beetje tijd vrij maakt voor een ander, kom je al een heel eind.

Hands red

Bekijk ook eens:

Amsterdam

Leiden

Utrecht