Vrijwilligerswerk in Haarlem

Ben jij op zoek naar vrijwilligerswerk in Haarlem? Misschien is Dienst4dienst.nl dan wel iets voor jou! Via Dienst4dienst.nl kun je als vrijwilliger makkelijk aan andere mensen in je buurt laten weten wat je voor hen kunt betekenen. Voor ieder uur dat jij van jouw tijd geeft, mag je ook weer een uur van iemand anders gebruiken. Dus wil jij vrijwillig iets voor iemand doen in Haarlem, plaats dan snel jouw dienst of verzoekje! Heel veel dienstplezier!

Diensten in Haarlem

Haarlem is voor ons de stad waar het allemaal begon. In deze stad worden dan ook veruit de meeste diensten en verzoekjes uitgewisseld. Heel gaaf om te zien hoeveel mensen er vrijwilligerswerk in Haarlem doen! Hieronder een kleine selectie.

Photo 1530240852689 f7a9c6d9f6c7?ixlib=rb 0.3

Elektra Werkzaamheden

Tegenwoordig draait de helft van een huishouden op stroom. Niet zo gek dat mensen snel in paniek raken als ze te maken hebben met een stroomstoring. Een storing in je meter- of groepenkast kun je dan ook vakkundig laten herstellen door Eppink Elektrotechniek! Ze checken dan ook gelijk of de aardlekschakelaar nog werkt. Hierdoor is je stroomstoring of kortsluiting vaak snel verholpen. Werkzaak in Santpoort, Velserbroek, IJmuiden en Haarlem.

Dienst horlogemakelaar

Hulp en advies bij de aankoop van uw droom horloge.

Falco helpt je graag met de aanschaf van jouw droomhorloge. Is het als investering of gewoon als tijdloos accessoire? Falco brengt vraag en aanbod samen. Eigenlijk als een soort makelaar, maar dan voor stijlvolle klokjes. Dus ben jij op zoek naar een Audemars Piguet, Rolex of een nieuwe Breitling? Stuur Falco een berichtje en hij helpt je graag een klokje verder!

Dienst mondharmonica

Mondharmonica les

Jervis is de oprichter van het Harmonica Instituut en Business Harmonics. Hij helemaal gek van de mondharmonica, zowel bluesharp als chromatisch. Hij heeft al meer dan 100 mensen lesgegeven en doet dat ook graag voor jou, in zijn eigen muziekruimte op het Leidseplein in Haarlem. Of gewoon via Skype, geen probleem!

Dienst photoshop1

Photoshop

Je kent het wel, je wilt een nieuwe profielfoto en die heb je net geschoten, maar er zit een pukkel op je kin! Charlotte uit Haarlem kan deze magisch laten verdwijnen. Of heb je een leuke vakantiefoto maar zit er een irritatiefactor op de achtergrond? Dan zorgt ze ervoor dat deze afreist. Voor 1 uur bewerkt ze twee foto's!