Word vandaag nog lid en zoek door meer dan 3000 diensten. En je ontvangt meteen je eerste uur gratis.

Doe mee!

Vrijwilligerswerk in Groningen

Je bent of kent iemand die vrijwilligerswerk in Groningen wil doen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Dienst4dienst.nl helpt jou met je zoektocht naar het vinden van vrijwilligerswerk in Groningen. Meld je aan en dan zullen andere gebruikers gelijk zien hoe bereid jij bent om je in te zetten voor anderen. Het mooie is dan ook, je doet dit niet voor niks. Wanneer jij iemand een dienst verleend krijg jij een uur terug voor je geweldige inzet. Het uur wordt dan toegevoegd aan je digitale uren-portemonnee die jij weer op zijn beurt kan uitgeven om andermans diensten af te nemen. Enthousiast geworden? Maak het jezelf gemakkelijk en ga op zoek naar vrijwilligerswerk in Groningen. Meld je snel aan en maak het jezelf gemakkelijk!

Registreer
Zoek naar vrijwilligerswerk in Groningen

Hoe werkt Dienst4dienst.nl?

1

Zet een dienst of verzoekje op Dienst4dienst.nl

Jij weet wat je voor andere kan doen, laat dat zien en plaats je dienst op de site. Naast vrijwilligerswerk kan je ook een andere dienst plaatsen waarmee jij andermans leven gemakkelijker kan maken. Heb je nog iets op de plank liggen wat je maar niet gedaan krijgt? Plaats dan een verzoekje op de site zodat de juiste persoon jou uit de brand kan helpen.

2

Begin een chat met andere vrijwilligers in Groningen over jou dienst of verzoek

Als jou dienst of verzoek op de site staat kunnen andere reageren op jou. Zo begin je de chat en dat is het begin van het vervullen van de diensten of verzoekjes.

3

Afspreken die handel!

Nu je in contact bent met de juiste persoon, kan je een afspraakje in plannen. Spreek een datum, tijd en plaats af.

4

Laat de ander weten wat je van het geleverde vrijwilligerswerk vond of andersom.

Laat een reactie achter wat je van het geleverde dienst vond of wat je van de vrijwilliger vond. Zo draag jij je steentje bij aan het opbouwen van het platform, want andere diensten afnemers kunnen zo lezen wat jij van de dienst vond.

5

Neem de uren in ontvangst of geef ze aan de ander.

Onze chat heeft een gemakkelijke ingebouwde betaalverzoek functie, zo kun je gemakkelijk uren uitwisselen. Wanneer je een dienst hebt afgenomen bij iemand anders kun je de uren gemakkelijk overmaken.

6

Benut je verzamelde uren en geef ze uit aan een dienst die nog op jouw verlanglijstje staat.

Je hebt vast nog wel wat op je verlanglijstje staan, ga op zoek naar die dienst. Op die manier maak je gebruik van je beschikbare uren bij andere vrijwilligers in Groningen en omgeving.

Missie:

In één van de leukste studentensteden van Nederland, met ook de meeste vrijwilligers in de provincie gaan Dienst4dienst.nl en Groningen goed met elkaar samen. Hulp of bijles nodig voor je studie? Laat gemakkelijk een verzoekje achter of zoek tussen de tientallen dienstaanbieders.

Visie:

Tijd is tijd, daar kan niemand het mee oneens zijn. Jou tijd kan veel waard zijn voor mij, en mijn tijd kan net zo’n waarde kennen als dat van jouw. Dienst4dienst.nl biedt het platform waar wij elkaar kunnen vinden. Zodat onze tijd meer waard wordt, zodat wij elkaar kunnen helpen. Zo houden we het leuk, zo houden we het eerlijk.

Hands red

Bekijk ook eens:

Zwolle

Enschede

Apeldoorn