Vrijwilligerswerk in Groningen

Je bent of kent iemand die vrijwilligerswerk in Groningen wil doen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Dienst4dienst.nl helpt jou met je zoektocht naar het vinden van vrijwilligerswerk in Groningen. Meld je aan en dan zullen andere gebruikers gelijk zien hoe bereid jij bent om je in te zetten voor anderen. Het mooie is dan ook, je doet dit niet voor niks. Wanneer jij iemand een dienst verleend krijg jij een uur terug voor je geweldige inzet. Het uur wordt dan toegevoegd aan je digitale uren-portemonnee die jij op jou beurt weer kan uitgeven om andermans diensten af te nemen. Enthousiast geworden? Maak het jezelf gemakkelijk en ga op zoek naar vrijwilligerswerk in Groningen. Meld je snel aan en maak het jezelf gemakkelijk!

Diensten in Groningen

Hieronder hebben we alvast een kleine selectie gemaakt van alle diensten die er in Groningen als vrijwilligerswerk worden aangeboden. Wellicht zit er iets voor jou tussen, of haal je er inspiratie uit over iets wat jij als dienst zou kunnen toevoegen.

Photo 1536560484304 ff87a6cd6e10?ixlib=rb 0.3

Slideshow/ minifilmpje van jouw mooiste momenten in je leven

Je kent het wel, je maakt honderden foto's en filmpjes van een vakantie, de eerste stapjes van je kind, of misschien wel een bruiloft, maar doet daar vervolgens niks mee. Lucia woont in Groningen en houd ervan om lekker creatief bezig te zijn. Als jij met al die filmpjes bij haar komt, maakt zij daar graag een tof filmpje van!

Dienst fotoshoot

Fotoshoot

Pam Gottschal heeft haar Bachelor biomedische technologie al in de pocket. Zij helpt jou dan ook graag verder met vakken als wiskunde, natuur- en scheikunde. Ook Pam woont in Groningen en zou graag op deze manier vrijwilligerswerk doen, dus heb jij wat hulp nodig met deze vakken? Stuur haar een berichtje!

Dienst photoshop1

Fotobewerking

Niels zijn fotoshoots zijn wat meer gericht op de natuur en doet ook veel met kostuums, maar eigenlijk is hij fan van vrijwel elke soort shoot, zolang hij maar plaatjes kan schieten. Op zoek naar het perfecte plaatje in het centrum van Groningen? Niels is jouw man.