Word vandaag nog lid en zoek door meer dan 3000 diensten. En je ontvangt meteen je eerste uur gratis.

Doe mee!

Vrijwilligerswerk in Enschede

Hoe leuk is het om vrijwilligerswerk in Enschede te doen. Alleen is het juiste vrijwilligerswerk vinden soms nog een hele klus. Op Dienst4dienst.nl vind je het soort vrijwilligerswerk in Enschede dat goed bij jou past! Als je aangemeld bent zien de andere gebruikers direct dat jij je maar al te graag wil inzetten voor Enschede. Wanneer je iets voor een ander doet zal je er een uur voor krijgen, die zal worden toegevoegd aan je online uren-portemonnee. Deze ontvangen uren kan je dan vervolgens weer inzetten voor een andermans dienst. Wil jij je maar al te graag nuttig maken doormiddel van het doen van vrijwilligerswerk in Enschede en omgeving? Wacht dan niet langer en meld je aan!

Registreer
Zoek naar vrijwilligerswerk in Enschede

Dit is hoe Dienst4dienst.nl werkt:

1

Zet je dienst of verzoekje op de site

Je kan de gebruikers laten weten dat jij maar al te graag vrijwilligerswerk in Enschede wil doen. Buiten vrijwilligerswerk in Enschede om kan je ook een andere dienst aan bieden waar jij een ander graag mee kan en wil helpen. Ook als jij goed wat hulp kan gebruiken kan je een verzoekje plaatsen op de site.

2

Begin een chat met andere vrijwilligers in Enschede

Je zult al snel berichtjes ontvangen van mensen die graag je dienst willen afnemen of die je verzoekje in vervulling kunnen laten gaan met hun dienst. Hoe leuk is dat!

3

Prik een datum

Het schaap is over de dam. Nu het ijs gebroken is wordt het tijd om af te spreken wanneer de dienst wordt afgenomen. Onze chat maakt het gemakkelijk om afspraken te maken betreft vrijwilligerswerk in Enschede.

4

Plaats een comment.

Laat weten wat jij van de dienst vond of van de dienstverlener. Zo kunnen anderen ook wat aan je reviews hebben wanneer zij op zoek gaan naar de dienst, hoe waardevol is dat!

5

Neem de afgesproken uren in ontvangst.

Een betaalverzoekje is zo gestuurd via onze chat. We maken het heel gemakkelijk voor je!

6

Zet je uren weer in!

Nu kan jij je ontvangen uren weer gebruiken voor andere diensten. Eindelijk kan jij (laten) doen wat je al heel lang had willen laten doen of had moeten doen. Eerst helpen, dan geholpen worden. Zo staan de vrijwilligers in Enschede voor elkaar klaar!

Missie:

Met z’n allen! Met elkaar, en voor elkaar. Zo doen wij dat in Enschede. Omdat ik iets heel goed kan en het graag voor een ander wil en kan doen. Omdat die ander maar al te graag iets wil doen maar niet goed kan doen. Omdat ik iets niet kan maar een ander daar talent voor heeft. Omdat we er voor elkaar zijn. Omdat we tijd voor elkaar vrij maken.

Visie:

Tijd is schaars in een wereld waar iedereen druk is. Bij dienst4dienst.nl niet. Daar hebben we tijd voor elkaar.

Hands red

Bekijk ook eens:

Zwolle

Apeldoorn

Arnhem