Vrijwilligerswerk in Enschede

Hoe leuk is het om vrijwilligerswerk in Enschede te doen. Alleen is het juiste vrijwilligerswerk vinden soms nog een hele klus. Op Dienst4dienst.nl vind je het soort vrijwilligerswerk in Enschede dat goed bij jou past! Als je aangemeld bent zien de andere gebruikers direct dat jij je maar al te graag wil inzetten voor Enschede. Wanneer je iets voor een ander doet zal je er een uur voor krijgen, die zal worden toegevoegd aan je online uren-portemonnee. Deze ontvangen uren kan je dan vervolgens weer inzetten voor een andermans dienst. Wil jij je maar al te graag nuttig maken doormiddel van het doen van vrijwilligerswerk in Enschede en omgeving? Wacht dan niet langer en meld je aan!

Diensten in Enschede

Er zijn al een hele hoop mensen die vrijwilligerswerk in Enschede uitvoeren. We hebben al een paar diensten voor jou uitgezocht waarvan we denken dat het jou wel kan boeien. Hoe meer diensten des te beter, en des te meer mensen er geholpen kunnen worden! Neem snel een kijkje en doe mee!

Photo 1526336686748 bd7bb2f1df84?ixlib=rb 0.3

Acryl nagels

Esther is bezig met haar opleiding all-round nagelstylist en manicure. Hierdoor is zij doorlopend op zoek naar nieuwe modellen om haar theorie op te kunnen oefenen voor in de praktijk. Ze vraagt alleen om een kleine product vergoeding maar doet de rest geheel vrijwillig!

Photo 1526304640581 d334cdbbf45e?ixlib=rb 0.3

Belasting, administratie

O god, daar gaan we weer, het is weer die tijd van het jaar dat je je belastingaangifte en je administratie op orde moet hebben. Gelukkig doet Sabine graag vrijwilligerswerk in Enschede en is dit helemaal haar ding! Lekker alles op orde en werken met cijfertjes. Heerlijk! Stuur Sabine snel een berichtje!

Dienst maatje

Maatje

Gaby zou graag een Maatje willen zijn voor mensen die zich wat geïsoleerd voelen in de maatschappij. Dit kunnen verschillende doelgroepen zijn, denk hierbij aan ouderen, vluchtelingen of mensen met een fysieke of mentale beperking. Het liefst doet ze dit vrijwilligerswerk in Enschede, en dan maximaal twee uur per week. Hoe tof!

Photo 1506917629166 2a1e0e2c78aa?ixlib=rb 0.3

Fotografie

Een blijvende herinnering van je gezin, kindje of je zwangere buik, Carla heeft haar eigen studio in Enschede en zet graag al jouw belangrijke momenten op de foto! Ook als je een bruiloft hebt helpt ze je graag verder!