Vrijwilligerswerk in Eindhoven

Hou jij er van om actief vrijwilligerswerk in Eindhoven te doen? Maak dan nu gebruik van Dienst4dienst.nl en vind het soort vrijwilligerswerk in Eindhoven dat goed bij jou aansluit! Wanneer je bent aangemeld zien de gebruikers meteen dat jij je wilt inzetten voor ze. Je bent die ingezette uren dan niet kwijt want je krijgt er zelfs een uur voor terug. Je krijgt dus tijd voor tijd. De uren die jij krijgt kan je gebruiken om een andere dienst af te nemen. Wil jij maar al te graag helpen doormiddel van vrijwilligerswerk in Eindhoven en omgeving? Wacht niet langer en meld je aan!

Diensten in Eindhoven

In Eindhoven worden al een hoop diensten en verzoekjes uitgewisseld. Tof om te zien dat er zoveel vrijwilligers zijn in Eindhoven die iets voor elkaar willen betekenen. Hieronder hebben we een viertal diensten op een rijtje gezet als voorbeeld maar er is natuurlijk veel meer!

Photo 1518406479616 cd3f1cde0a50?ixlib=rb 0.3

Pedagogisch advies

Nadine uit Eindhoven voorziet je graag van pedagogisch advies. Twijfel jij of jouw kind een stoornis heeft? Zij helpt je te bepalen welke keuzes je wilt maken. Heb je net een diagnose van jezelf of je kind ontvangen? Nadine gaat je helpen dit te verwerken en biedt psycho-educatie aan.

Photo 1528645443475 634706c90d28?ixlib=rb 0.3

Buiten spelen met je kind kun je leren

Als je een keer zelf geen boodschappen kan doen in Eindhoven helpt Ronny je graag uit de brand! Je kunt contact met hem opnemen voor een boodschap uit de supermarkt of een winkel uit de stad. Ook is hij eventueel beschikbaar voor wat huishoudelijke klusjes of het wassen van je auto!

Dienst ict

Computer service

Sheila ondersteund kinderen en hun ouders bij het buitenspelen. Ze geeft je handvaten om op een goedkope manier buiten te spelen. Dit doet zij in Eindhoven als vrijwilliger door middel van de buitenspeelkar.