Word vandaag nog lid en zoek door meer dan 3000 diensten. En je ontvangt meteen je eerste uur gratis.

Doe mee!

Vrijwilligerswerk in Eindhoven

Hou jij er van om actief vrijwilligerswerk in Eindhoven te doen? Maak dan nu gebruik van Dienst4dienst.nl en vind het soort vrijwilligerswerk in Eindhoven dat goed bij jou aansluit! Wanneer je bent aangemeld zien de gebruikers meteen dat jij je wilt inzetten voor ze. Je bent die ingezette uren dan niet kwijt want je krijgt er zelfs een uur voor terug. Je krijgt dus tijd voor tijd. De uren die jij krijgt kan je gebruiken om een andere dienst af te nemen. Wil jij maar al te graag helpen doormiddel van vrijwilligerswerk in Eindhoven en omgeving? Wacht niet langer en meld je aan!

Registreer
Zoek naar vrijwilligerswerk in Eindhoven

Hoe werkt Dienst4dienst.nl:

1

Zet een dienst of verzoekje online

Laat anderen zien dat jij maar al te graag vrijwilligerswerk in Eindhoven wilt doen. Naast vrijwilligerswerk in Eindhoven is het ook mogelijk om een andere dienst aan bieden waar jij een ander mee kan en wil helpen. Ben jij opzoek naar wat extra handjes? Zet dan een verzoekje online waar een ander weer graag vervulling aan wil geven.

2

Krijg een berichtje van andere vrijwilligers in Eindhoven op je dienst of verzoekje

Nu je verzoekje of dienst online staat kunnen er anderen op reageren die je dienst kunnen gebruiken of je verzoekje willen vervullen.

3

Spreek wat met elkaar af!

Nu het eerste contact is geweest kan er een datum en tijd af worden gesproken. Zo reageer je bijvoorbeeld ook op vrijwilligers die jouw verzoekje willen vervullen.

4

Laat een review achter over het geleverde vrijwilligerswerk.

Laat een review achter om de andere te laten weten wat jij van de geleverde dienst vond of van de vrijwilliger. Door middel van de reviews is het weer makkelijker voor andere om de juiste dienstverlener te vinden.

5

Ontvang de afgesproken uren.

Doormiddel van de chat kun je super makkelijk een betaalverzoekje opsturen. Wanneer je juist een dienst hebt afgenomen van een ander kun je de uren heel makkelijk opsturen.

6

Gebruik je besteedbare uren aan een dienst die jij graag wilt afnemen.

Gebruik je ontvangen uren om een dienst bij een ander af te nemen. Op deze manier word jij weer geholpen door een ander. Zo helpen de vrijwilligers in Eindhoven elkaar!

Missie:

Eindhoven de gekste, ook in het helpen van andere mensen. Meld je nu aan als vrijwilliger in de gekste en meest behulpzame stad van Nederland. Iemand helpen met een pakketje ophalen in de Kruisstraat bijvoorbeeld, zeker makkelijker als jij daar in de buurt woont of werkt. Een klein gebaar doet wonderen!

Visie:

Wanneer we terug denken aan iets leuks is er altijd een tijd mee geboeid. Soms vergeten we het door alles wat er om ons heen gebeurd en in de snelheid waarin dit gebeurt. Een kostbaar iets om voor iemand te hebben is tijd.

Hands red

Bekijk ook eens:

Den Bosch

Tilburg

Maastricht