Vrijwilligerswerk in Den Haag

Ben jij al een tijdje op zoek naar vrijwilligerswerk in Den Haag? Via Dienst4dienst.nl kunnen mensen diensten met elkaar uitwisselen zonder dat ze hier perse geld voor moeten betalen. Iedereen betaalt met tijd. Als jij een uur iemand helpt met wat jij graag doet, of wat jij goed kan, wordt er een uur van zijn/haar account overgemaakt naar die van jou, die jij op jouw beurt weer kunt uitgeven bij andere vrijwilligers in Den Haag.

Diensten in Den Haag

Den Haag is de stad waar bijna de meeste diensten en verzoekjes worden uitgewisseld. Hieronder hebben we een aantal diensten en verzoekjes uitgelicht om te laten zien wat er zoal mogelijk is. Heb je interesse? Neem dan gelijk contact met ze op!

Dienst rijst

Surinaams eten

Soms heb je gewoon even geen idee wat je s’avonds nu weer op tafel moet zetten. Als je weer is zo’n momentje hebt, Denk dan aan deze dienst van Linda! Woon jij in Den Haag en heb je flinke trek? Vraag dan of Linda Surinaams voor je kan koken! Dat doet ze maar al te graag.

Photo 1485809876425 9c96ea4132fe?ixlib=rb 0.3

Copywriting/contentmanagement

Arlette is gek op schrijven en was in het verleden onder andere copywriter voor reisorganisatie TUI. Ze maakt content van begin tot eind. Zo kan ze bijvoorbeeld een fotoshoot regelen inclusief modellen en een fotograaf. Of schrijft ze een blog over hetgeen dat jij graag wil.

Photo 1520291492317 ea0d4cea4d94?ixlib=rb 0.3

Voedingsadvies

Samya studeert Voeding en Diëtetiek. Zij weet dat alles over verschillende soorten voeding en supplementen. Ben jij niet helemaal tevreden over je gewicht of wil je gewoon gezonder leven in het algemeen? Samya woont in Den Haag, dus een afspraak is zo gemaakt!

Photo 1521737604893 d14cc237f11d?ixlib=rb 0.3

Huishoudelijk Werk

Soms heb je het gewoon echt te druk met van alles en nog wat. Wendy helpt je graag in het huishouden! Dus kun jij wel wat hulp gebruiken met het afstoffen, stofzuigen of dweilen? Als je in Den Haag woont kun je Wendy een berichtje sturen!