Word vandaag nog lid en zoek door meer dan 3000 diensten. En je ontvangt meteen je eerste uur gratis.

Doe mee!

Vrijwilligerswerk in Den Haag

Ben jij al een tijdje op zoek naar vrijwilligerswerk in Den Haag? Via Dienst4dienst.nl kunnen mensen diensten met elkaar uitwisselen zonder dat ze hier perse geld voor moeten betalen. Iedereen betaalt met tijd. Als jij een uur iemand helpt met wat jij graag doet, of wat jij goed kan, wordt er een uur van zijn/haar account overgemaakt naar die van jou, die jij op jouw beurt weer kunt uitgeven bij andere vrijwilligers in Den Haag.

Doe mee!
Zoek diensten in Den Haag

Hoe werkt het

1

Plaats je dienst of verzoekje (Gratis)

In Den Haag kun je geheel gratis je dienst of verzoekje plaatsen. Als jij het leuk vind om iemand te helpen met vrijwilligerswerk in Den Haag kun je dit als dienst op het platform kwijt. Ook is het mogelijk om een verzoekje achter te laten op het moment dat jij een keer ergens hulp bij nodig hebt.

2

Krijg chatberichtjes van vrijwilligers in Den Haag op jouw dienst of verzoekje

Als je je dienst of verzoekje hebt geplaats kunnen andere vrijwilligers in Den Haag hier op reageren. Dit zijn mensen die van jou dienst gebruik willen maken, of jou willen helpen met je verzoekje.

3

Spreek een datum en tijd af

Via de chatfunctie kun je een datum en tijd afspreken met de vrijwilligers in Den Haag.

4

Laat weten wat je vind van het geleverde vrijwilligerswerk

Als iemand vrijwilligerswerk voor jou heeft uitgevoerd kun jij diegene laten weten hoe hij/zij dat heeft gedaan en of je tevreden was. Zo kunnen ander gebruikers snel zien of dit de juist persoon is die zij zoeken.

5

Maak de uren over

Tijd om de uren over te schrijven! Je kunt via de chatfunctie gemakkelijk een betaalverzoekje sturen om de uren over te schrijven. Ook kun jij zelf jouw uren overmaken naar iemand die iets voor jou gedaan heeft.

6

Geef je verdiende uren uit bij andere gebruikers die vrijwilligerswerk willen doen in Den Haag

Nu jij een aantal uren hebt gespaard kun je ze uitgeven aan iets wat jij gedaan wilt krijgen. Bekijk het aanbod van al het vrijwilligerswerk in Den Haag.

Missie:

Omdat jij het leuk vind om andere mensen te helpen in Den Haag. Lijkt het jou bijvoorbeeld leuk om een wandeling over het Malieveld te doen met iemand die normaal gesproken niet meer zo vaak buiten komt? Of misschien kan jij wel met de hond van de buren lopen op het strand van Scheveningen. Alles is mogelijk!

Visie:

Op tijd zit geen inflatie. Ieder zijn tijd op deze wereld is net zoveel waard. 1 uur van jou, is net zo lang als 1 uur van mij.

Hands red

Bekijk ook eens:

Rotterdam

Leiden

Haarlem