Word vandaag nog lid en zoek door meer dan 3000 diensten. En je ontvangt meteen je eerste uur gratis.

Doe mee!

Vrijwilligerswerk in Den Bosch

Wanneer je op zoek bent naar vrijwilligerswerk in Den Bosch ben je bij Dienst4dienst.nl aan het juiste adres. Wij maken het leuk, gemakkelijk en waardevoller dan dat het al is! Wanneer jij je inzet voor de ander laten wij het daar niet bij zitten. Een extra dimensie op dienst4dienst.nl is dat je er iets voor terug krijgt. Je ontvangt namelijk een uur van de ander die jij op jouw beurt weer kan inzetten om een dienst bij een ander af te nemen. Hoe dit in z’n werk gaat? Neem snel een kijkje. Ook als je iets ander wil doen dan vrijwilligerswerk is er genoeg te doen op Dienst4dienst.nl! Meld je snel aan!

Registreer
Zoek naar vrijwilligerswerk in Den Bosch

Leer hoe Dienst4dienst.nl werkt:

1

Zet je dienst of verzoekje op de site

Wanneer jij je dienst aanbiedt op Dienst4dienst.nl kunnen de meer dan vijfduizend andere gebruikers vrijwel direct zien dat jij je inzet voor een betere samenleving doordat jij vrijwilligerswerk in Den Bosch doet. Je kan ook een andere dienst of een verzoekje plaatsen voor de andere gebruikers. Draag je steentje bij en schrijf je snel in!

2

Krijg chatberichtjes van andere vrijwilligers in Den Bosch op je dienst of verzoekje

Als je gevonden bent kunnen andere gebruikers je een berichtje sturen om zo dingen te vragen. Je kunt zelf ook reageren op andere diensten of verzoekjes.

3

Spreek met elkaar af

Nu het een en ander duidelijk is geworden over hoe en wat er te gebeuren staan, is het tijd geworden om af te spreken wanneer de dienst wordt afgenomen.

4

Schrijf een recensie over het geleverde vrijwilligerswerk

Wanneer jij een reactie achterlaat over hoe je de dienst en/of vrijwilliger vond, kunnen anderen daar weer gebruik van maken op hun zoektocht naar een dienst. Zo draag jij weer een steentje bij aan onze community.

5

Ontvang de afgesproken uren

We hebben een betaalverzoek functie ingebouwd in de chat dat het je onwijs makkelijk maakt om de uren naar elkaar over te maken.

6

Geef je uren uit aan een dienst die je af wilt nemen

De uren die jij hebt ontvangen kan je inzetten voor diensten die jij graag wilt afnemen van bijvoorbeeld andere vrijwilligers in Den Bosch en omgeving.

Missie:

Diensten uitwisselen in Oeteldonk. Dat doe je via Dienst4dienst.nl. Wij zijn opzoek naar alle vrijwilligers van Den Bosch die graag andere Boschenaren uit de brand helpen. Lijkt jou het ook zo leuk om andere mensen te helpen met datgeen waar jij goed in bent? Meld je dan snel aan als vrijwilliger in Den Bosch!

Visie:

Wanneer we terug denken aan iets leuks is er altijd een tijd mee geboeid. Soms vergeten we het door alles wat er om ons heen gebeurd en in de snelheid waarin dit gebeurt. Een kostbaar iets om voor iemand te hebben is tijd.

Hands red

Bekijk ook eens:

Tilburg

Eindhoven

Nijmegen