Vrijwilligerswerk in Den Bosch

Wanneer je op zoek bent naar vrijwilligerswerk in Den Bosch ben je bij Dienst4dienst.nl aan het juiste adres. Wij maken het leuk, gemakkelijk en waardevoller dan dat het al is! Wanneer jij je inzet voor de ander laten wij het daar niet bij zitten. Een extra dimensie op dienst4dienst.nl is dat je er iets voor terug krijgt. Je ontvangt namelijk een uur van de ander die jij op jouw beurt weer kan inzetten om een dienst bij een ander af te nemen. Hoe dit in z’n werk gaat? Neem snel een kijkje. Ook als je iets ander wil doen dan vrijwilligerswerk is er genoeg te doen op Dienst4dienst.nl! Meld je snel aan!

Diensten in Den Bosch

In Den Bosch zijn er een hoop mensen die vrijwilligerswerk aanbieden om andere mensen te helpen. Misschien zit er wel iets tussen voor jou! of krijg je inspiratie om zelf ook iets aan te bieden waar je andere mensen mee kunt helpen. De keuze is reuze!

Photo 1506727641051 70b0545112bd?ixlib=rb 0.3

Logo design

Willem uit Den Bosch vindt het leuk om je te helpen met het ontwerpen van een nieuw logo. Dus heb jij een onderneming, praktijk of bureau en ben je op zoek naar meer zichtbaarheid voor jouw bedrijf of merk? Stuur Willem een berichtje.

Online marketing

Online marketing advies

Ben jij bezig met het opzetten van je eigen bedrijf of start-up? Else uit Den Bosch helpt je graag met meedenken over hoe je jouw onderneming zichtbaar maakt bij jouw doelgroep. Dus wil jij even sparren over je Online marketing? Stuur Else even een berichtje!

Photo 1533026080863 c503c50220af?ixlib=rb 0.3

Zangles gevraagd

Ramona uit Den Bosch is op zoek naar iemand die haar zangles kan geven zodat ze beter leert zingen en dan vooral met minder lucht zingen. Dit omdat ze nu ontstoken stembanden heeft door het verkeerd zingen. In ruil hiervoor biedt zij schoonmaakwerk aan of iets anders waarbij ze jou helpt, zodat jullie hier beide profijt van hebben!

Photo 1524666228492 dfc20ca839b8?ixlib=rb 0.3

Ben je op zoek naar een origineel cadeau?

Ben jij op zoek naar een originele verpakking voor een verjaardag of bruiloft? Of ben je op zoek naar een T-shirt met een gekke tekst? Marieke kan je hierbij helpen! Ze woont in Rosmalen dus in de buurt van Den Bosch! Bij interesse kan je haar een berichtje sturen!