Vrijwilligerswerk in Breda

Altijd al vrijwilligerswerk in Breda willen doen maar niet goed wetende waar te zoeken? Dit is de plek! Op Dienst4dienst.nl laat jij andere weten hoe graag jij je wil inzetten voor de Nederlandse maatschappij. Laat ze weten dat jij op zoek bent naar te vervullen vrijwilligerswerk in Breda. Ook kun je laten weten als jij iemand zoekt die je kan en wil helpen. Schrik niet, het is wel geheel uit vrije wil, maar je krijgt er weldegelijk iets voor terug! Je betaald elkaar uit met uren. Ieders ingezette uur wordt beloond. Deze uren kan jij op je beurt weer gebruiken om jou wens in vervulling te brengen! Zo is vrijwilligerswerk in Breda niet alleen mooi en leuk, maar zo levert het ook nog eens wat op! Meld je aan en beleef hoe makkelijk het is.

Diensten in Breda

In Breda zijn er veel vrijwilligers die hun diensten en verzoekjes met elkaar uitwisselen. We hebben er vier uitgekozen waarvan we denken dat ze leuk zijn om een keer uit te proberen. Schroom niet en stuur deze mensen een berichtje!

Photo 1529684836239 dc0dd060d070?ixlib=rb 0.3

Dynamic Studio Breda

Gezond en zonder inspanning fitnessen? Dat kan nu! Met de rustgevende bewegingshulp van Dynamic Studio Breda. Je ligt ontspannen, beurtelings, op een van de zes verschillende bewegingsbanken. Steeds wordt een ander gedeelte van je lichaam geactiveerd. Binnen 1 uur zijn al je spiergroepen getraind.

Photo 1521897258701 21e2a01f5e8b?ixlib=rb 0.3

(Bedrijfs)administratie/belastingaangifte

Heb je hulp nodig bij je administratie laat het me dan weten, ik ben er om je te helpen. Dat geldt zowel voor bedrijfsadministraties als voor hulp aan particuliere. Tot slot kun je me ook benaderen voor hulp bij je belastingaangifte.

Photo 1529942458412 eda69f76291d?ixlib=rb 0.3

Taarten

Sanne is gek op taarten bakken! Maar om ze nou allemaal zelf op te eten is wat overdreven. Wil jij een lekkere verse taart voor bijvoorbeeld een verjaardag of feestje? Sanne uit Etten-leur maakt hem graag voor je!

Online marketing

Online marketing

Hubert uit Rijsbergen (vlakbij Breda) kan je advies geven op het terrein van WordPress websites, Facebook, Twitter, Instagram en vele andere manieren om jezelf of je bedrijf online zichtbaar te maken. Stuur hem een berichtje als je interesse hebt!