Word vandaag nog lid en zoek door meer dan 3000 diensten. En je ontvangt meteen je eerste uur gratis.

Doe mee!

Vrijwilligerswerk in Breda

Altijd al vrijwilligerswerk in Breda willen doen maar niet goed wetende waar te zoeken? Dit is de plek! Op Dienst4dienst.nl laat jij andere weten hoe graag jij je wil inzetten voor de Nederlandse maatschappij. Laat ze weten dat jij op zoek bent naar te vervullen vrijwilligerswerk in Breda. Ook kun je laten weten als jij iemand zoekt die je kan en wil helpen. Schrik niet, het is wel geheel uit vrije wil, maar je krijgt er weldegelijk iets voor terug! Je betaald elkaar uit met uren. Ieders ingezette uur wordt beloond. Deze uren kan jij op je beurt weer gebruiken om jou wens in vervulling te brengen! Zo is vrijwilligerswerk in Breda niet alleen mooi en leuk, maar zo levert het ook nog eens wat op! Meld je aan en beleef hoe makkelijk het is.

Registreer
Zoek naar vrijwilligerswerk in Breda

Hoe werkt Dienst4dienst.nl?

1

Post je dienst of verzoekje op Dienst4dienst.nl

Nu weet alleen jij wat voor goeds je voor een ander kunt betekenen, of je hebt een verzoekje waar je maar niemand voor weet te vinden. Tijd voor verandering! Zet op de site je dienst of verzoek om zo de andere de mogelijkheid te geven om op deze te reageren. Wees vindbaar! Naast vrijwilligerswerk kan je ook andere onderwerpen dienstbaar maken, benieuwd welke? Neem een kijkje op de site!

2

Start een chat met andere vrijwilligers in Breda over jou dienst of verzoek

Wanneer je jezelf vindbaar op onze site hebt gemaakt kunnen anderen je heel gemakkelijk vinden. Zo begin je heel gemakkelijk een chat met de ander. De eerste grote stap is gezet!

3

Plan het in.

Het eerste contact is geweest. Bespreek wat, hoe en vooral wanneer. Plan het moment samen in en spreek zo gemakkelijk met elkaar af.

4

Laat gemakkelijk weten wat jij van het vrijwilligerswerk vond en andersom.

Na de dienst kan je een review achterlaten om diegene en zo ook andere gebruikers te laten weten wat jij van het geleverde vrijwilligerswerk vond. Superhandig voor de volgende keer, want andere diensten afnemers kunnen zo lezen wat jij van de dienst vond.

5

Wissel de uren uit.

Na de dienst te hebben geleverd of het verzoekje te hebben vervuld, bieden wij in onze chat een gemakkelijke ingebouwde betaalverzoek functie. Zo maken wij het super gemakkelijk om na het geleverde vrijwilligerswerk de uren over te maken.

6

Geef je verzamelde uren uit aan een dienst die je graag in vervulling zou willen laten brengen.

Iedereen heeft wel iets wat diegene nog graag wil laten doen, maar niet lukt, ga op zoek naar die dienst en laat jou verzoek in vervulling gaan. Zo kan je weer gebruik maken van je verzamelde uren bij andere vrijwilligers in Breda en omgeving.

Missie:

Wij proberen het voor alle mensen uit Breda mogelijk te maken om gemakkelijk hun vrijwilligerswerk aan te bieden. Het kan van alles zijn! Van diensten in de categorie Zorg en Welzijn, of Educatie, je kunt het zo gek niet bedenken of het staat er tussen. Laat jij ook weten wat jij voor je mede-Bredanaren kunt betekenen?

Visie:

In een samenleving waar velen gedreven worden door geld, is het tijd om te belichten wat een van de waardevolste dingen voor de mens is. Tijd, en niet zomaar tijd. Nee, tijd voor elkaar. Dienst4dienst.nl biedt een plek waar men elkaar kan vinden, met elkaar in gesprek kan gaan, en tijd met elkaar kunnen uitwisselen.

Hands red

Bekijk ook eens:

Rotterdam

Den Bosch

Tilburg