Vrijwilligerswerk in Arnhem

Ga eens op zoek naar vrijwilligerswerk in Arnhem. Schrijf je in op Dienst4dienst.nl en laat meer dan 5000 leden weten dat jij voor hun klaar staat. In Arnhem worden meerdere diensten aangeboden en staan meerdere verzoekjes open. Doe jij vrijwilligerswerk in Arnhem voor een ander, dan krijg je daar nu een uur voor terug! Dit uur kan jij vervolgens weer gebruiken om iets te (laten) doen wat jij al een langere tijd wil. Dus wanneer jij op zoek bent naar vrijwilligerswerk in Arnhem, ben je hier aan het juiste adres! Meld je gauw aan!

Diensten in Arnhem

In Arnhem worden er al flink met diensten door vrijwilligers met elkaar uitgewisseld! In elke categorie zijn wel een aantal diensten of verzoekjes te vinden. Hieronder hebben we een kleine greep gedaan uit alle vrijwilligers en diensten die er in Arnhem te vinden zijn.

Dienst webdesign

Webdesign

Jappie is van alle markten thuis. Hij biedt sinds kort zijn diensten aan als webdeveloper. Of je nu een portfolio of een webshop nodig hebt, Jappie is de vrijwilliger in Arnhem die je zoekt! Ook kan hij ondersteuning bieden op het gebied van SEO (Search Engine Optimalisation), als je dus hoger in Google wilt komen ;) Interesse? Stuur Jappie een berichtje!

Dienst les

Nederlandse les

Nicky uit Arnhem is gecertificeerd docent NT2 (dit staat voor Nederlands als tweede taal). Ze geeft op dit moment les aan 8 verschillende klassen bij het ROC. Ze geeft zowel les aan zowel hoog- als laagopgeleide cursisten. Mocht je dus (beter) Nederlands willen leren kan Nicky je als vrijwilliger in Arnhem daarbij helpen!

Dienst tuin hulp

Hovenier

Chris uit Velp (bijna Arnhem) kan je helpen met het onderhoud van je tuin. Hij is er voor al het deskundige snoeiwerk, of de eenvoudige aanpak. Hij gebruikt geen dure middelen maar levert gewoon goed werk voor weinig! Bij Chris is uw tuin in goede handen, ook voor aanleg en ontwerpen!

Photo 1487700160041 babef9c3cb55?ixlib=rb 1.2

Schoonmaak en desinfectie werkzaamheden

Anneke uit Arnhem kan je helpen met het schoonmaken of desinfecteren van je huis. Mocht je bijvoorbeeld te maken hebt met een besmettelijke ziekte of bacterie. Interesse en woonachtig in Arnhem? Dan kan je Anneke een berichtje sturen!