Word vandaag nog lid en zoek door meer dan 3000 diensten. En je ontvangt meteen je eerste uur gratis.

Doe mee!

Vrijwilligerswerk in Arnhem

Ga eens op zoek naar vrijwilligerswerk in Arnhem. Schrijf je in op Dienst4dienst.nl en laat meer dan 5000 leden weten dat jij voor hun klaar staat. In Arnhem worden meerdere diensten aangeboden en staan meerdere verzoekjes open. Doe jij vrijwilligerswerk in Arnhem voor een ander, dan krijg je daar nu een uur voor terug! Dit uur kan jij vervolgens weer gebruiken om iets te (laten) doen wat jij al een langere tijd wil. Dus wanneer jij op zoek bent naar vrijwilligerswerk in Arnhem, ben je hier aan het juiste adres! Meld je gauw aan!

Registreer
Vind vrijwilligerswerk in Arnhem

Aan de slag op Dienst4dienst.nl:

1

Maak gratis een dienst of verzoekje aan

Zet gratis je verzoekje en/of dienst op Dienst4dienst.nl voor in Arnhem. Zet jouw vrijwilligerswerk op de site als dienst. Wil jij graag dat iemand iets voor jou doe? Plaats dan een verzoekje.

2

Kom in contact

Nu je vindbaar bent kunnen andere gebruikers jou een bericht sturen met vragen of interesse in jouw dienst of verzoekje.

3

Prik een datum

Nu het een en ander verduidelijkt is via de chat kunnen jullie een afspraak maken! Laat het vrijwilligerswerk in Arnhem maar beginnen!

4

Beoordeel het geleverde vrijwilligerswerk

Wanneer je een dienst hebt afgenomen of jou dienst is afgenomen, kan de ander een review geven over wat diegene vond van het geleverde vrijwilligerswerk. Zo kunnen andere gebruikers makkelijker beoordelen of ze de dienst willen of niet.

5

Maak de uren over

We hebben een super gemakkelijke betaalverzoek functie ingebouwd in onze chatfunctie. Zo maken wij het overmaken van de uren heel gemakkelijk.

6

Gebruik je uren bij anderen die ook vrijwilligerswerk in Arnhem willen doen.

Maak gebruik van je ontvangen uren, je hebt vast nog wel wat op je verlanglijstje staan. Stuur een berichtje naar een van de andere dienstaanbieders die het leuk vinden om vrijwilligerswerk in Arnhem te doen.

Missie:

Omdat we het samen zoveel makkelijker kunnen dan alleen. Het kan, in Arnhem, gezamenlijk. Jij hebt het talent of de kennis en jij krijgt er kracht uit om iemand anders te helpen. Een ander wil maar al te graag geholpen worden omdat het maar niet wil lukken. We doen het graag voor elkaar, maar waar vinden we elkaar? Dienst4dienst.nl Daar is het tijd voor elkaar.

Visie:

Iedereen kan wel eens wat hulp gebruiken, moeten we elkaar daar direct voor betalen? Bij Dienst4dienst.nl hoeft dat niet perse. Maak wat tijd vrij voor elkaar en krijg er tijd en een hoop kracht en misschien wel nieuwe vriendschappen voor terug.

Hands red

Bekijk ook eens:

Nijmegen

Apeldoorn

Utrecht