Word vandaag nog lid en zoek door meer dan 3000 diensten. En je ontvangt meteen je eerste uur gratis.

Doe mee!

Vrijwilligerswerk in Apeldoorn

Vrijwilligerswerk in Apeldoorn doen wordt je met behulp van Dienst4dienst.nl gemakkelijk gemaakt. Op dienst4dienst.nl vind je namelijk de samenkomst van vraag en aanbod. Wil jij vrijwilligerswerk doen maar weet je niet goed waar te zoeken? Of zoek je juist iemand die vrijwilligerswerk in Apeldoorn en omgeving doet omdat jij degene bent die wel een handje kan gebruiken? Dat is precies de plaats waar dienst4dienst.nl zit. Het leuke aan dienst4dienst.nl is dan ook dat wij vrijwilligers niet met lege handen laten staan. Wij geloven dat iedereen iets voor een ander kan betekenen, van luisterend oor tot een wat extra spierballen. Deze dienst wordt dan ook uitbetaald met een uur. Die afkomstig is uit andermans uren-portemonnee. Deze ontvangen uren kan je op zijn beurt weer voor een andere dienst gebruiken. Wil jij je steentje bijdragen doormiddel van vrijwilligerswerk in Apeldoorn? Meld je dan nu aan!

Registreer
Zoek naar vrijwilligerswerk in Apeldoorn

Dit is hoe Dienst4dienst.nl werkt:

1

Zet een dienst of verzoekje online.

Jij bent iemand die vrijwilligerswerk in Apeldoorn wil doen, laat dat zien! Als jou dienst of verzoekje online staat kunnen andere gebruikers je heel eenvoudig vinden.

2

Ontvang een berichtje van andere vrijwilligers in Utrechts op je dienst of verzoek.

Als een andere gebruiker je heeft gevonden en graag je dienst wil afnemen of je verzoekje in vervulling wil brengen, stuurt diegene je een berichtje en kan je gemakkelijk met elkaar chatten.

3

Afspraakje maken.

Je kunt nu een datum en tijd afspreken met elkaar. Super handig want nu gaat er echt wat gebeuren!

4

Schrijf een recensie over het geleverde vrijwilligerswerk.

Schrijf een review om te laten weten wat jij van de geleverde dienst vond of van de vrijwilliger. Op deze manier help jij andere weer in hun zoektocht naar de juiste dienstverlener.

5

Ontvang de uren van de ander.

De chat maakt het heel gemakkelijk om een betaalverzoekje te sturen, zo kan je de afgesproken uren met elkaar uit wisselen.

6

Geef je uren weer uit.

Nu je portemonnee vol loopt kan jij op zoek gaan naar iets wat je al lang had willen (laten) doen. Zo geef je je beschikbare uren weer uit aan andere vrijwilligers in Apeldoorn en omgeving.

Missie:

Contacten onderhouden, en nieuwe contacten opdoen. Via Dienst4dienst.nl is het super makkelijk om met andere vrijwilligers in Apeldoorn af te spreken en samen dingen gedaan te krijgen. Dus ben jij op zoek naar iemand die met je hondje even door het Wilhelminapark kan lopen? Vind dan gemakkelijk en snel een vrijwilliger via Dienst4dienst.nl

Visie:

Tijd zal nooit verloren gaan. Tijd hebben voor elkaar is een van de mooiste dingen die je kan hebben. Tijd voor elkaar is dienst voor dienst is tijd voor tijd.

Hands red

Bekijk ook eens:

Arnhem

Amersfoort

Zwolle