Vrijwilligerswerk in Apeldoorn

Vrijwilligerswerk in Apeldoorn doen wordt je met behulp van Dienst4dienst.nl gemakkelijk gemaakt. Op dienst4dienst.nl vind je namelijk de samenkomst van vraag en aanbod. Wil jij vrijwilligerswerk doen maar weet je niet goed waar te zoeken? Of zoek je juist iemand die vrijwilligerswerk in Apeldoorn en omgeving doet omdat jij degene bent die wel een handje kan gebruiken? Dat is precies de plaats waar dienst4dienst.nl zit. Het leuke aan dienst4dienst.nl is dan ook dat wij vrijwilligers niet met lege handen laten staan. Wij geloven dat iedereen iets voor een ander kan betekenen, van luisterend oor tot een wat extra spierballen. Deze dienst wordt dan ook uitbetaald met een uur. Die afkomstig is uit andermans uren-portemonnee. Deze ontvangen uren kan je op zijn beurt weer voor een andere dienst gebruiken. Wil jij je steentje bijdragen doormiddel van vrijwilligerswerk in Apeldoorn? Meld je dan nu aan!

Diensten in Apeldoorn

Genoeg te beleven in Apeldoorn! Zie jij jouw diensten er al tussen staan? Hieronder een kleine selectie van wat er zoal mogelijk is. Interesse? Vraag de dienst gelijk aan! Of als je gelijk al zin krijgt om jouw talenten in te zetten voor een ander, voeg dan jouw diensten toe!

Dienst dj

DJ Workshop

Heb jij altijd al eens achter de tafels willen staan om te ervaren hoe de grote DJ’s dit doen? Dex Vos uit Apeldoorn laat je graag kennis maken met Hardcore, hij beschikt meer dan 40 duizend nummers! Hij legt je graag uit hoe je van bestaande nummers een edit maakt. Hijzelf is dus meer van de Hardcore, andere genres muziek zijn ook mogelijk, maar dat moet je dan van tevoren even laten weten :wink:

Photo 1444460381791 02e0621c12f4?ixlib=rb 0.3

Schilderij

Wie wil dat nou niet. Je trouwe viervoeter levensgroot aan de muur! Michelle is gek op schilderen en doet graag vrijwilligerswerk in Apeldoorn! Het liefst schildert zij dieren op doek, dus kom maar op met die foto van je hond, kat, cavia of dwerghamster! Dit wordt een plaatje.

Dienst doggo

Hond trimmen

Kan jouw hond nog wel wat zien? Of ziet hij geen poot door ogen door het verwilderde haar voor zijn ogen? misschien is het tijd om een afspraak te maken met Diana. Zij doet vooral vrijwilligerswerk wat te maken heeft met dieren. Zo is zij afgestudeerd trimster, en ontdoet jouw hond graag van zijn overtollige vacht!

Dienst photoshop

Grafische vormgeving

Kylie is er al vanaf het begin bij en heeft al aardig wat mensen kunnen helpen met haar skillset. Met haar bedrijf LEF Ontwerp helpt zij mensen en bedrijven aan een nieuw logo of zelfs een compleet nieuwe huisstijl! Dus ben jij bezig met het opzetten van een nieuw bedrijf in Apeldoorn? Vraag even aan Kylie wat zij voor jou kan betekenen.