Word vandaag nog lid en zoek door meer dan 3000 diensten. En je ontvangt meteen je eerste uur gratis.

Doe mee!

Vrijwilligerswerk in Amsterdam

Op zoek naar vrijwilligerswerk in Amsterdam? Laat andere mensen in jouw buurt weten wat je voor hen kunt beteken via Dienst4dienst.nl. Het mooie is dat je er ook nog wat voor terug krijgt! Iedereen betaalt met tijd. Elk uur dat jij iemand helpt, wordt er een uur van zijn/haar account overgemaakt naar die van jou, die uren kun jij vervolgens weer bij iemand anders besteden. Dus ben jij op zoek naar vrijwilligerswerk in Amsterdam? Meld je dan nu aan!


Registreer
Vind vrijwilligerswerk in Amsterdam

Aan de slag met Dienst4dienst.nl!

1

Plaats gratis je dienst of verzoekje

Je kunt gratis een verzoekje of dienst plaatsen in Amsterdam. Dit kan vrijwilligerswerk zijn dat jij graag voor een ander doet, of als je bijvoorbeeld hulp nodig hebt met iets waar je zelf niet zo goed in bent, plaats je een verzoekje

2

Krijg berichtjes van andere vrijwilligers uit Amsterdam op je verzoekje of dienst

Na het plaatsen van je verzoekje of dienst ontvang je berichtjes van gebruikers die graag van jou vrijwilligerswerk in Amsterdam gebruik willen maken.

3

Prik een datum met vrijwilligers in Amsterdam

Via de chat kunnen mensen laten weten waar, wanneer en hoe ze de dienst uitgevoerd willen hebben.

4

Beoordeel het geleverde vrijwilligerswerk

Gebruikers kunnen dienstaanbieders beoordelen op het werk wat ze hebben verricht. Op deze manier kunnen andere gebruikers van het platform goed zien of dit de juist persoon is die ze zoeken.

5

Schrijf de uren over

Met de chatfunctie kun je gemakkelijk een verzoekje indienen voor het overschrijven van de uren, of maak de uren over naar degene die iets voor jouw gedaan heeft.

6

Spendeer je uren bij mensen die ook vrijwilligerswerk in Amsterdam willen doen.

Nu kan jij je opgespaarde uren spenderen bij andere dienstaanbieders die het leuk vinden om vrijwilligerswerk te doen in Amsterdam.

Missie:

Hoe leuk is het om samen met iemand langs de grachten van Amsterdam te lopen en samen een bakje koffie te gaan drinken? Er zijn genoeg ouderen die bijna nooit de deur uit gaan en van al het moois in onze hoofdstad kunnen genieten. Via Dienst4dienst.nl komen vrijwilligers en hulpbehoevende samen. Laat weten wat jij voor mensen kunt betekenen!

Visie:

Het mooie van tijd is dat er geen inflatie op zit. Ieder zijn tijd op deze aardbol is net zoveel waard. 60 minuten van jou, is net zo lang als 60 minuten van mij. Of het nu 60 minuten van de loodgieter is of 60 minuten van Engelse bijles-lerares, dat maakt bij Dienst4dienst.nl niet uit. Spendeer je tijd slim.

Hands red

Bekijk ook eens:

Haarlem

Almere

Hoofddorp