Vrijwilligerswerk in Amsterdam

Op zoek naar vrijwilligerswerk in Amsterdam? Laat andere mensen in jouw buurt weten wat je voor hen kunt beteken via Dienst4dienst.nl. Het mooie is dat je er ook nog wat voor terug krijgt! Iedereen betaalt met tijd. Elk uur dat jij iemand helpt, wordt er een uur van zijn/haar account overgemaakt naar die van jou, die uren kun jij vervolgens weer bij iemand anders besteden. Dus ben jij op zoek naar vrijwilligerswerk in Amsterdam? Meld je dan nu aan!


Diensten in Amsterdam

In Amsterdam worden er al heel wat diensten uitgevoerd als vrijwilligerswerk. Hieronder hebben we een kleine greep uit onze diensten database, we hopen dat het je interesseert, en ook motiveert om ook mee te doen aan dit systeem!

Photo 1511376777868 611b54f68947?ixlib=rb 0.3

App ontwikkeling

Vincent timmert lekker aan de weg met zijn bedrijf Digital Card Solutions in Amsterdam. Hij maakt apps voor Google Play en de Appstore. Van native tot web, zijn bedrijf beschikt over de nodige software om snel een goed werkende app online te krijgen. Dus heb je hulp of advies nodig? Stuur Vincent een bericht!

Dienst kattenoppas

Kattenoppas

Annabella woont al 14 jaar in Amsterdam en heeft haar eigen kattenoppas bedrijfje opgezet. Ze komt aan huis als jij op vakantie bed om je katten alle aandacht te geven die ze nodig hebben. Denk hierbij aan het eten geven, kattenbak verschonen, met ze spelen en vooral heel veel aaien! Dus ga jij op vakantie en wil je een goede oppas voor Felix? Stuur Annabella een berichtje!

Dienst boxing

Kickboks & Fit

Al een tijdje van plan om aan je conditie te werken? Lidia kan je verder helpen! een bootcamp waar je aan je conditie en kracht werkt door middel van boks-elementen. Jullie gebruiken wel handschoenen maar gaan niet op elkaar sparren. De lessen zijn voor iedereen en alle niveau’s toegankelijk. Gewoon een keertje proberen! Lidia neemt de handschoenen mee!

Schermafbeelding 2018 11 06 om 13.54.08

De Bierbakkers

Altijd al een heerlijk gezond brood willen proberen? Dit is jouw kans: bij de Bierbakkers maken ze brood met een restproduct dat ze Bierbostel noemen door het gebruik van dit restproduct zijn alle producten die ze gebruiken gezond en ook nog eens duurzaam! kom een brood ophalen en ontvang daarbij ook een overheerlijk recept voor een tosti!