Vrijwilligerswerk in Amersfoort

Ga snel op zoek naar vrijwilligerswerk in Amersfoort. Meld je aan op Dienst4dienst.nl en laat op die manier meer dan 5100 leden weten dat jij je beste beentje voor zet voor de ander. In en rondom Amersfoort worden veel diensten aangeboden en staan meerdere verzoekjes op de site. Doe jij graag vrijwilligerswerk in Amersfoort voor de ander, dan krijg je daar bij ons je tijd voor terug! Deze tijd kan je gebruiken om iets te (laten) doen wat je al een langere tijd had willen (laten) doen. Dus ben je nu op zoek of wil je graag gebruik maken van vrijwilligerswerk in Arnhem? Dan ben je hier aan het juiste adres! Meld je gauw aan!

Diensten in Amersfoort

Ook in Amersfoort zijn er een hoop vrijwilligers die hun diensten en verzoekjes met elkaar uitwisselen. Bekijk hieronder een viertal diensten die zoal worden aangeboden. Wellicht zit er iets voor jou tussen of krijg je inspiratie om zelf ook andere mensen te helpen!

Dienst advies

Adviesgeprek

Elze adviseert jou op het gebied van aansprakelijkheidskwesties en / of op het gebied van verhaalsmogelijkheden bij letselschade. Op welke manier jij ook met aansprakelijkheid of letsel te maken hebt, na het adviesgesprek weet jij precies hoe bij jouw situatie de vork in de steel zit, welke kansen en risico's er zijn en wat Elze eventueel verder voor jou kan betekenen!

Photo 1473445730015 841f29a9490b?ixlib=rb 0.3

Coordinator Transport/Logistiek

Als net afgestudeerd student Transport & Logistiek Management helpt Timp o.a. bij verkeersplannen en het aansturen van logistieke processen. Vragen, problemen en advies nodig? Laat het Timo uit Amersfoort weten! Twijfel niet, Stuur heb een berichtje!

Dienst stervensbegeleiding

Stervensbegeleiding

Wanneer je wilt bezinnen over uw naderend levenseinde of dat van een naaste kan Robin uit Amersfoort een goede keus zijn om te benaderen. Hij helpt je verder met het maken van deze keuze in vaak moeilijke tijd.

Photo 1518133835878 5a93cc3f89e5?ixlib=rb 0.3

Begeleiding huiswerk/planning vo

Kan jij of je kind wel wat structuur gebruiken in het maken van het huiswerk? Misschien is het leuk als je Marlies uit Amersfoort dan even een berichtje stuurt! Zij kan je helpen met het plannen en organiseren van al het schoolwerk. Overzicht creëren.