Word vandaag nog lid en zoek door meer dan 3000 diensten. En je ontvangt meteen je eerste uur gratis.

Doe mee!

Vrijwilligerswerk in Amersfoort

Ga snel op zoek naar vrijwilligerswerk in Amersfoort. Meld je aan op Dienst4dienst.nl en laat op die manier meer dan 5100 leden weten dat jij je beste beentje voor zet voor de ander. In en rondom Amersfoort worden veel diensten aangeboden en staan meerdere verzoekjes op de site. Doe jij graag vrijwilligerswerk in Amersfoort voor de ander, dan krijg je daar bij ons je tijd voor terug! Deze tijd kan je gebruiken om iets te (laten) doen wat je al een langere tijd had willen (laten) doen. Dus ben je nu op zoek of wil je graag gebruik maken van vrijwilligerswerk in Arnhem? Dan ben je hier aan het juiste adres! Meld je gauw aan!

Registreer
Vind vrijwilligerswerk in Amersfoort

Aan de slag op Dienst4dienst.nl:

1

Registreer een gratis dienst of verzoekje

Plaats je verzoekje en/of dienst op Dienst4dienst.nl om gevonden te worden door andere vrijwilligers in Amersfoort. Wanneer jij vrijwilligerswerk in Amersfoort wil doen plaats je je dienst op de site en dan kan je direct gevonden worden!

2

Kom in verbinding met elkaar

Nu je op de site gevonden kan worden kunnen de andere gebruikers met jou een chat beginnen. Zo kunnen ze laten weten of ze interesse hebben in jouw dienst of verzoekje en kan je informatie met elkaar uitwisselen.

3

Kies het moment

Het eerste contact is al geweest. Vragen zijn verduidelijkt en jullie weten wat je aan elkaar hebt! Dan wordt het nu tijd om de tijd en datum te bepalen. Laat het vrijwilligerswerk in Amersfoort maar beginnen!

4

Beoordeel het geleverde vrijwilligerswerk

Dat was het al! Nu je een dienst hebt afgenomen kan je laten weten wat je er van vond. Andere gebruikers kunnen jou beoordeling zien en gebruiken in hun zoektocht naar de juiste dienst.

5

Maak de uren over

Dit was het dan al bijna, het enige wat nog moet gebeuren is het overmaken van de afgesproken uren, dit hebben we heel gemakkelijk gemaakt voor je. Stuur een betaalverzoekje via de chat en Hasta-La-Vista baby!

6

Zet de uren weer in!

Oeps! Wordt je uren-portemonnee nou te dik? Geen probleem, zet deze uren in voor het afnemen van diensten die jij nodig hebt. Zo gebruik je de uren weer bij andere vrijwilligers in Amersfoort.

Missie:

Alle Amersfoorters verzamelen! Samen andere mensen in Amersfoort helpen en er nog iets voor terugkrijgen ook. Hoe leuk is dat! Wij proberen zoveel mogelijk mensen uit Amersfoort op te roepen zich aan te melden als vrijwilliger om zoveel mogelijk mensen te kunnen helpen met datgeen waar jij goed in bent.

Visie:

Geld is er oneindig, maar tijd? Tijd is beperkt, en deze beperking geeft tijd een zekere kracht mee als handelsmiddel. Zeker in samenlevingen waarin vrijetijd steeds minder vanzelfsprekend is. Maak wat tijd vrij voor elkaar en krijg er tijd voor terug.

Hands red

Bekijk ook eens:

Utrecht

Almere

Apeldoorn