Word vandaag nog lid en zoek door meer dan 3000 diensten. En je ontvangt meteen je eerste uur gratis.

Doe mee!

Vrijwilligerswerk in Almere

Actief vrijwilligerswerk in Almere doen? Via Dienst4dienst.nl kun jij andere mensen in Almere laten weten dat jij voor hen klaar staat! Dienst4dienst.nl is de nummer 1 wat betreft het aanbieden van vrijwilligerswerk in Almere. Het leuke is dat je er ook nog iets voor terug krijgt. Voor iedere 60 minuten die jij iemand hebt geholpen mag je ook weer 60 minuten bij iemand anders besteden aan iets wat jij nodig hebt, of leuk vind om te doen. Vind jij het leuk om vrijwilligerswerk in Almere naar een hoger niveau te tillen? Registreer je dan nu!

Registreer
Vind vrijwilligerswerk in Almere

Hoe werk het?

1

Plaats je dienst/verzoekje

Laat alle gebruikers in Almere weten wat jij voor hen kunt betekenen door een dienst toe te voegen op Dienst4dienst.nl. Heb je ergens hulp bij nodig? Laat dan een verzoekje achter.

2

Reageer op binnenkomende berichten

Kort na het plaatsen van jouw dienst of verzoekje zullen er berichten binnenkomen van mensen die jouw hulp als vrijwilliger in Almere wel kunnen gebruiken.

3

Spreek af met degene die jouw hulp kan gebruiken

Spreek een datum en tijd af die jullie beide uitkomt om de dienst uit te voeren. Dit kan allemaal via de Dienst4dienst-chat.

4

Schrijf een beoordeling

Laat de ander vrijwilligers uit Almere weten wat je vond van hun geleverde dienst. Op deze manier kunnen andere mensen snel zien of dit de juiste persoon is die zij zoeken.

5

Doe een betaalverzoekje

Via de Dienst4dienst-chat kun je gemakkelijk een betaalverzoekje naar de ander sturen. Laat hem/haar weten hoeveel uur je bent bezig geweest met de dienst, en hoeveel uur zij naar jouw kunnen overmaken.

6

Geef je uren uit bij andere gebruikers die vrijwilligerswerk in Almere willen doen

Ga op zoek naar iets waar jij wel een beetje hulp bij kan gebruiken. Geef je uren uit bij gebruikers die ook vrijwilligerswerk in Almere willen doen.

Missie:

Wij vinden het leuk om mensen bij elkaar te brengen. Misschien wist je helemaal niet dat de buurman om de hoek jou heel goed kan helpen met het ophangen van wat lampen, of misschien wel een tip heeft wat betreft het aanleggen van je nieuwe tuintje. Mensen in Almere samenbrengen doormiddel van vrijwilligerswerk is de perfecte manier van mensen verbinden. Doe je mee?

Visie:

We houden het leuk en eerlijk door te betalen met tijd. Tijd blijft altijd hetzelfde waard. zestig minuten van een advocaat is net zolang zestig minuten als die van de schilder.

Hands red

Bekijk ook eens:

Amersfoort

Utrecht

Amsterdam