Vrijwilligerswerk in Almere

Actief vrijwilligerswerk in Almere doen? Via Dienst4dienst.nl kun jij andere mensen in Almere laten weten dat jij voor hen klaar staat! Dienst4dienst.nl is de nummer 1 wat betreft het aanbieden van vrijwilligerswerk in Almere. Het leuke is dat je er ook nog iets voor terug krijgt. Voor iedere 60 minuten die jij iemand hebt geholpen mag je ook weer 60 minuten bij iemand anders besteden aan iets wat jij nodig hebt, of leuk vind om te doen. Vind jij het leuk om vrijwilligerswerk in Almere naar een hoger niveau te tillen? Registreer je dan nu!

Diensten in Almere

Hieronder hebben we een aantal diensten en verzoekjes uit Almere voor je op een rij gezet. Zit er iets voor je tussen? Maak dan gelijk een afspraak met deze vrijwilligers! Misschien heb je wat inspiratie op gedaan en kan je nu zelf een dienst toevoegen waar jij andere mee kunt helpen. De keuze is reuze!

Photo 1504439468489 c8920d796a29?ixlib=rb 0.3

Auto vervoer naar ziekenhuis, dokter, enz.

Je kent het wel, je moet naar het ziekenhuis voor bijvoorbeeld de oogarts. Je mag alleen niet met de auto, want je krijgt oogdruppels toegediend waardoor je de komende uren heel wazig gaat zien. Dan is het natuurlijk super handig als iemand je kan brengen en halen. Tonoa uit Almere helpt je hier graag bij, zij heeft een auto en brengt je graag even heen en weer!

Photo 1486941292902 f70acf1537cf?ixlib=rb 0.3

Bezoeken eenzame ouderen

Eenzaamheid is een groot probleem in Nederland. Zo ook in Almere. Gelukkig zijn er mensen zoals Simone, die af toe tijd vrij maakt om op bezoek te kunnen gaan bij eenzame ouderen. Dat ze even een praatje kunnen maken en het idee krijgen dat ze ertoe doen. We zoeken veel meer mensen zoals Simone! Meld jij je ook aan?

Dienst administratie

Hulp met aanvragen invullen.

Heb jij hulp nodig met het (digitaal) invullen van bepaalde formulieren? Zoals bijvoorbeeld een formulier voor het UWV, of een formulier dat nodig is om iets kwijt te schelden. Stuur Lucienne dan even een berichtje! Ook kan ze je helpen als je problemen hebt met de Nederlandse taal, of hulp nodig hebt met een aanvraagformulier. Verder weet ze ook hoe ze je verder moet helpen met je DigiD.

Dienst computer repareren

ICT hulp

Deze dienst is vooral bedoeld om ouderen beter om te leren gaan met moderne apparaten zoals smartphones en tablets. Je kunt hierbij denken aan het versturen en ontvangen van foto’s of mee kunnen doen in een whatsappgroep met familie en vrienden. Ook helpt Marion je met hoe je andere apps kunt gebruiken en niet te vergeten hoe je dit alles kunt beveiligen. Marion woont in Almere, is erg geduldig en komt je graag een uurtje helpen.