Hoe werkt Dienst4dienst.nl?

Plaats gratis dienst

1. Plaats je dienst of verzoekje.

Dit kan van alles zijn, iets wat je leuk vindt, waar je goed in bent of waar je professioneel mee bezig bent.

Ontvang reacties

2. Ontvang reacties op je dienst

Na het plaatsen van je dienst ontvang je via de chatfunctie reacties van dienstafnemers die jouw dienst willen afnemen.

Maak afspraak

3. Maak een afspraak

Laat de ander via de chat weten dat je graag wil afspreken.

Schrijf referentie

4. Schrijf een referentie

Schrijf een referentie over hun dienst. Hierdoor kunnen andere mensen snel zien of dit de juiste persoon en dienst is die zij zoeken.

Ontvang uren

5. Ontvang je verdiende uren

Maak via de chat gemakkelijk een betaalverzoekje.

Geef uit

6. Geef je verdiende uren uit

Nu ben jij dienstenafnemer. Geef je uren uit bij mensen die iets voor jou kunnen betekenen.

Missie:

Onze missie is om mensen zelfredzamer te maken en om de sociale cohesie in woonwijken te vergroten. Omdat het kan, Samen. Omdat je de kennis of het talent hebt om een ander te helpen, en bij iets anders geholpen wilt worden. Omdat niet iedereen kan wat jij kunt. Of niet meer kan. Of omdat jij iets minder goed kan, of het graag mooi wilt laten doen, terwijl een ander het juist goed kan en jou er graag een handje bij helpt. Omdat we elkaar kunnen helpen. Daarom: Dienst4dienst.nl. Het is tijd voor tijd.

Visie:

Onze visie is dat iedereen wel iets kan doen voor een ander. Van het helpen met een boodschapje tot het schilderen van je voordeur. Iedereen kan altijd wel iets voor iemand betekenen. Daarnaast hoeft niet alles geld te kosten. Als jij een klein beetje tijd vrij maakt voor een ander, kom je al een heel eind.

Over Dienst4dienst.nl:

Sinds oktober 2016 ontwikkeld dienst4dienst.nl zich als dé dienstenmarktplaats van de Benelux. op dit moment doen er meer dan 5000 vrijwilligers mee en worden er bijna 2000 diensten en verzoekjes aangeboden. Het platform onderscheid zich door het unieke uren-uitwisselsysteem waarbij gebruikers allemaal hun eigen “uren-portomonee” beheren. Spaar uren door diensten aan te bieden, en geef ze vervolgens uit bij andere vrijwilligers. Ieder zijn tijd is evenveel waard.

Hands red