Profiel: Anita Sanders

Avatar

Over

Anita Sanders

Santpoort-Noord

2 uren beschikbaar

Authentiek zijn, ECHT zijn, dat is mijn uitgangspunt. Dicht bij jezelf blijven om in moeilijke situaties het vertrouwen en geloof in jezelf te behouden. WAT doe ik? Samen met jou werk ik aan hoe jij wilt zijn. Wat is jouw zelfbeeld en drijfveer? Als coach vind ik het altijd lastig de credits te nemen voor wát ik doe (want jij als coachee doet het meeste werk), maar ik schijn een behoorlijk eerlijke en constructieve manier van coachen te hebben. WAAR kan ik je mee helpen? Spiegelen op de thema’s die jou bezighouden. Is dat performance, of rouw, opvoeden, jezelf durven zijn bij anderen? Als kind/scholier, ouder, leidinggevende of als zanger help ik jou bij het woorden geven aan jouw wens in het leven. Ook bij burnouts, conflicten op het werk, mid life crises, gezinsproblematiek; ‘Hoe blijf ik staan te midden van de hectiek van het dagelijks leven!'. Hoe doe ik dat? In 3 gesprekken (van 2,5 uur) weer stevig in je schoenen staan en verder kunnen. Ja echt, zo snel gaat het. Een zelfbeeld/drijfveren onderzoek plus stappenplan zet je echt in die tijd in elkaar. Snel, resultaat. Ik help je snel en efficiënt verder en zet daarbij alle technieken in die ik in de loop van een lange carrière in coaching en begeleiding heb verworven en dat levert snel voelbaar resultaat! Langere trajecten/vinger aan de pols en groei Transformatie van jouw stappenplan, en zang- en stemcoaching zijn uitgebreidere trajecten waar je ook bij mij voor terecht kunt. Spiegelen en een vinger aan de pols over jouw groei en resultaten kan ook bij mij.

Photo 1506791962629 afb82f42d6b2?ixlib=rb 0.3

Dienst

Stemcoach

Door Anita Sanders uit Santpoort-Noord

214 weken geleden geplaatst.

Je stem gebruiken is heel bijzonder, het terugluisteren van een gesproken opname is vaak al super ongemakkelijk, laat staan hoe dat is als je zingt. Verschrikkelijk.. ;-) 
Je emoties stuiven door je ...

Dienst familie

Dienst

Vocals & Coaching

Door Anita Sanders uit Santpoort-Noord

214 weken geleden geplaatst.

Luisteren naar jezelf én naar elkaar. Je stem durven gebruiken, privé en zakelijk.. Ik help je bij het onderzoek naar jouw drijfveren, jouw flow, en stress moment.. En hoe jij eventueel daarbij kunt we...

Photo 1508802244473 e256cb053485?ixlib=rb 0.3

Dienst

Coach

Door Anita Sanders uit Santpoort-Noord

189 weken geleden geplaatst.

Groei waar je goed in bent, en begrijp waar het soms fout gaat. Kom zelf tot inzichten hoe je het anders of minder stressvol kunt doen.

Dienst rauw

Dienst

Rouwbegeleiding

Door Anita Sanders uit Santpoort-Noord

214 weken geleden geplaatst.

Komen praten over afscheid, over rouw, is nodig. Door dat te doen in samenzijn van een begeleider, krijgt iedereen ruimte om zijn kant van het beleven te vertellen. Want rouw is zo persoonlijk, je ka...