Wij zijn allemaal Achilles

Ian Reemer op 16 mei 2018 om 08:46

Na verloop van tijd hebben wij geleerd dat de achilleshiel een punt van zwakte is bij de mens. Leuk of niet, wij hebben allemaal onze zwakkere punten, zelfs de onverwoestbare krijger Achilles.

Je kan dit misschien zien als een negatieve insteek, maar wij zien graag de kansen tot verbetering en de mogelijkheid om de gemiste kansen weer op te pakken als iets positiefs. Bij Achilles Personal Gym helpen de trainers jou door middel van een persoonlijk fitness schema om je zwakke punten aan te pakken. Perfectie bestaat misschien niet, maar wij komen er wel ontzettend dichtbij!

Wacht niet langer met inschrijven. Achilles Personal Gym werkt met kleine groepen van maximaal acht personen per lesuur. Hierin kan jij doen wat jij wilt, zonder te wachten tot een apparaat vrijkomt. Kleinere groepen betekent ook dat de trainer meer tijd heeft voor jou persoonlijke begeleiding. Kies je lessen en schrijf je snel online in om zeker te zijn van jouw plek! Klik op deze link en ontvang 1 uur personal training en advies bij Achilles Personal Gym in Haarlem. Daarnaast ontvang je een GRATIS E-book met een voedingsplan! Bekijk hieronder de video van Ian:

Wil jij ook zo'n video? Mail dan naar info@dienst4dienst.nl

Extra uren verdienen

Voor elke vriend die zich aanmeldt, krijg jij een extra gratis uur! Deel je unieke link nu op social media.

EmailFacebookLinkedInTwitterWhatsapp