Wij zijn allemaal Achilles

Koen Minnema op 11/12/2018 om 23:12

8816664882711334

Je kan dit misschien zien als een negatieve insteek, maar wij zien graag de kansen tot verbetering en de mogelijkheid om de gemiste kansen weer op te pakken als iets positiefs. Bij Achilles Personal Gym helpen de trainers jou door middel van een persoonlijk fitness schema om je zwakke punten aan te pakken. Perfectie bestaat misschien niet, maar wij komen er wel ontzettend dichtbij!

Wacht niet langer met inschrijven. Achilles Personal Gym werkt met kleine groepen van maximaal acht personen per lesuur. Hierin kan jij doen wat jij wilt, zonder te wachten tot een apparaat vrijkomt. Kleinere groepen betekent ook dat de trainer meer tijd heeft voor jou persoonlijke begeleiding. Kies je lessen en schrijf je snel online in om zeker te zijn van jouw plek! Klik op deze link en ontvang 1 uur personal training en advies bij Achilles Personal Gym in Haarlem. Daarnaast ontvang je een GRATIS E-book met een voedingsplan! Bekijk hieronder de video van Ian:

Diensten bij deze blog

Dienst achilles

Uitgelichte dienst

Personal Training + Gratis E-book!

Door Ian Reemer uit Haarlem

175 weken geleden geplaatst.

1 Uur personal training en advies bij Achilles Personal Gym in Haarlem. Daarnaast ontvang je een GRATIS E-book met een voedingsplan! Personal training zou er voor iedereen moeten zijn, niet alleen voo...

1 reactie
Koen Minnema op 2018-12-13 10:42:51 UTC:

Nice!