Samen Sterker

Nils Szabó op 11/12/2018 om 23:12

7306655812487475

Wie is Ian?

Ian (zeg: iejun) is zo’n twee jaar geleden begonnen met Achilles Personal Gym, waar hij zich gespecialiseerd heeft in gymnastics. Dit is vorm van trainen waarbij je optimaal gebruik maakt van je eigen lichaamsgewicht en je balans. Dit komt niet alleen je kracht ten goede, maar ook je evenwicht, flexibiliteit en uithoudingsvermogen. Het enige wat je er voor nodig hebt is je eigen lichaam en zwaartekracht. Je kan dit, mits je er voldoende in getraind bent, dus overal toepassen. Naast gymnastics biedt Ian ook personal training, groepstrainingen, fysiotherapie en revalidatie mogelijkheden aan in de Achilles Personal Gym. Ian onderscheidt zich in personal training door vooral veel te blijven vragen, waardoor je een persoonlijke en vertrouwde band opbouwt. Je gaat samen met hem op zoek naar jouw echte onderliggende doel en door vaak af te stemmen en bij te schaven blijft deze relevant. Hij vindt zichzelf dan ook geheel terug in de quote ”Geen enkel persoon is hetzelfde, dus waarom zou een programma dat wel zijn?” Naast dit brede scala aan keuzes komt er per begin november nog iets moois bij.

Thomas (Unleash The Champion)

Thomas is een gepassioneerd bokstrainer waarvan vijf jaar geleden niemand had geloofd dat hij vandaag de dag geen druppel alcohol meer drinkt. Wat heeft hem zo radicaal doen omslaan? Thomas heeft zich de afgelopen jaren verdiept in geluk, hij beschrijft dit als het je goed voelen, en wanneer het wat minder goed met je gaat, dit op een bewuste manier weer beter maken. Hij zit bomvol kennis door de vele cursussen die hij heeft gevolgd en de vele boeken waar hij in is gedoken. Deze kennis gebruikt hij om samen met jou op zowel fysiek als mentaal vlak gelukkig te zijn als mens. Als officieel bokscoach weet hij je op de vlakken conditie, inzicht en kracht sterker te maken. Hiernaast geeft hij je een stuk mentale kennis mee om op zoek te gaan naar de juiste manier om jouw persoonlijke doel te bereiken. In november zal de sportschool dan ook worden uitgebreid met een zaal om bokstrainingen te geven.

Dit duo kent elkaar al sinds de middelbare school, met hun gedeelde passie hebben ze besloten om een nieuwe weg in te slaan. De Achilles Personal Gym wordt aangesterkt met Thomas zijn boks- en mindset kennis. Hun gebundelde kracht komt tot uiting in de perfecte balans tussen het opbouwen van krachten en een mooi stukje mentale sterkte dat hierbij komt kijken. Hierin kijken zij er ook naar uit om elkaar wat te kunnen leren, want hun gedeelde visie is dan ook dat het leven een ontdekkingsreis is, elke dag leer je en elke dag word je beter.

Luister nu de Passie-podcast van deze twee heren en bekijk hun diensten op Dienst4dienst.nl

Diensten bij deze blog

Dienst achilles

Uitgelichte dienst

Personal Training + Gratis E-book!

Door Ian Reemer uit Haarlem

169 weken geleden geplaatst.

1 Uur personal training en advies bij Achilles Personal Gym in Haarlem. Daarnaast ontvang je een GRATIS E-book met een voedingsplan! Personal training zou er voor iedereen moeten zijn, niet alleen voo...

Dienst boxing

Uitgelichte dienst

Unleash the Champion online

Door Thomas Boots uit Haarlem

213 weken geleden geplaatst.

Online coaching om je te helpen fysiek en mentaal een nieuw level te bereiken.

Dienst boxing

Dienst

ME VS MYSELF

Door Thomas Boots uit Haarlem

213 weken geleden geplaatst.

Een fysiek coachingsprogramma waarin je binnen 6, 8 of 10 weken je innerlijke kampioen ontketend.