Orde in de rechtszaal!

Nils Szabó op 14/01/2019 om 09:01

Rawpixel 558596 unsplash

Waar rook is, is vuur. En waar onrecht is, is Elze Lamers. Elze heeft haar brede kennis van aansprakelijkheidsrecht gecombineerd met haar gevoel om onrecht tegen te gaan, zie hier het resultaat. De Strijders, een bedrijf dat jou bijstaat bij je ongeval. Vaak gaat het om bedrijfs- of verkeersongevallen, wie is er aansprakelijk te houden voor de opgelopen schade? Elze zoekt het voor je uit, bijt zich vast en gaat de strijd aan!

Je bent bijna bij het huis van de klant. Het was een flink stukje fietsen, maar door die box op je rug is het eten vast en zeker nog warm. Op je horloge lees je dat het al kwart over zeven is en de honger begint toe te slaan. ‘Wat stom dat ik niet voor het werk wat had gegeten!’ klinken de gedachtes door je hoofd. Je fantaseert over wat voor lekkers er in de box zal zitten. Misschien zit er wel pompoensoep in, lekker gemaakt met zwarte peper en kardemom, en zit er een bakje van die heerlijke volle room bij die je er zo lekker inschenkt. Plots voel je wat in je zij. Het is de Hummer van de buurman. Terwijl je op de grond ligt begint de pijn toe te nemen. De eerste gedachte gaat stomweg uit naar of je mobiel nog heel is, die heb je immers twee dagen geleden gekocht en de nieuwsgierigheid brandt in je zak. Om dit te onderzoeken probeer je je arm er naar toe te bewegen, dit gaat wat minder vlot dan verwacht en de stekende pijn in je schouder neemt toe. Je probeert je te bedenken wat er precies is gebeurd, maar doordat het allemaal zo snel ging is het moeilijk te bevatten. ‘Stak ik mijn hand wel uit?’ en ‘Stond mijn licht wel aan?’ zijn de gedachtes die je bezighouden. Voor je het doorhebt zit je in de ambulance richting het ziekenhuis en maak je je nog even druk om je klanten, zullen zij wel doorhebben wat er met hun eten aan de hand is? Oke, nu eerst jij, wat is er aan de hand, dat is ook wat de ambulancebroeder je vraagt. Tijd om aan jezelf te denken, tijd om te revalideren. Een periode van rust en herstel is wat er volgt, maar wat er tijdens die rust periode start is het begin van een lang en ongewenst proces. De buurman die je aanreed beweert dat jij je verlichting niet aanhad, hierdoor zag hij jou te laat. Je vindt dat dit iets is wat je werkgever lekker uit mag gaan zoeken, maar als ZZP’er mag je eerst uit gaan vogelen hoe de aansprakelijkheid precies zit, want ook zij laten jou aan je lot over. Lekker dan… Naast de pijn in je verbrijzelde schouder neemt de pijn in je hoofd ook toe. Dit is niet goed voor je herstel! Wat nu?

Elze Lamers, De Strijders, zet zich in voor jou, door weer en wind. Want iedereen verdient een eerlijke kans en Elze geeft je die. Je hebt het namelijk al zwaar genoeg met je herstel. Vaak komt er nog eens bij kijken dat je niet kan werken, geen leuke dingen kan doen met vrienden en je zoveel mogelijk moet rusten. Al deze dingen zorgen ervoor dat je financieel in de knel kan raken en dat je al helemaal geen kracht hebt om een snelstudie aansprakelijkheidsrecht te volgen. Elze is eerlijk, zij zal je in het eerste gesprek een aantal belangrijke vragen stellen om uit te zoeken wat ze voor je kan beteken. Nu is bovenstaand verhaal maar een voorbeeld, er zijn duizend en één verschillende zaken die allemaal een uitspraak kennen. Jurisprudentie, uitspraken van rechters in voorgaande zaken, helpt Elze vaak met jouw zaak. Ze duikt voor je in angstig diepe boeken met teksten waarin menig mens voor langere tijd zal verdwalen. Elze weet wat ze voor je kan doen en Elze weet waar ze voor je moet zoeken.

Twijfel je nog? You’d better call De Strijders.

Diensten bij deze blog

Dienst advies

Dienst

Adviesgeprek

Door Elze Lamers uit Amersfoort

148 weken geleden geplaatst.

Ik adviseer jou op het gebied van aansprakelijkheidskwesties en / of op het gebied van verhaalsmogelijkheden bij letselschade. Op welke manier jij ook met aansprakelijkheid of letsel te maken hebt, na ...