Op weg naar het laatste avontuur

Jasper Rudolf Martens op 11/07/2019 om 11:07

Foto blog1

Ik ben Jasper Rudolf Martens, Owner en Founder van Sir Jamian. Toen ik jong was wist ik het al: afscheid authentieker maken. Ik zag en voelde de intense pijn zelf toen mijn goede vriendin haar zoon van 17 verloor. Dat ik op zo’n puur en intiem moment in het leven naasten mag ondersteunen vind ik bijzonder. Als rustpunt in de chaos en verdriet. Juist dan de meest onmogelijke keuzes maken, maar hierin de mogelijkheden verkennen om een uitvaart samen met de geliefden vorm te geven dat een fundament vormt voor de verwerking. Mogelijkheden die verder gaan dan je misschien ooit had kunnen bedenken. Mogelijkheden die niet standaard of traditioneel zijn, maar waarin etiquette en protocollen een eigen betekenis krijgen. Ik laat me niet leiden door standaarden. Ik vertaal samen met degenen die dichtbij staan het levensverhaal, de herinneringen en de persoonlijkheid van de held die los gelaten moet worden naar een uitvaart die gewoonweg klopt; voor jullie.

Sir Jamian is gespecialiseerd in uitvaarten van baby’s, kinderen en jongeren. Uitvaarten die instinctief nooit kloppen. Daarnaast ondersteun ik ieder afscheid waarin een naaste losgelaten moet worden. Van | Voor | Met kinderen, jongeren en jongvolwassen. Belangrijk is dat de verbinding gezocht wordt in de uniekheid van ieders rouwen. Juist wanneer de eerste aanrakingen met het afscheid en het vormgeven van een afscheid ontstaan, vindt Sir Jamian het belangrijk om uitingsvormen en eigentijdse te verbinden met ieders emoties. Kinderen en kleinkinderen gaan hierin afscheid internaliseren in hun ontwikkeling en een plekje geven in hun eigen leven. Kinderen, jongeren en jongvolwassenen hebben hun eigen omgeving gecreëerd met klasgenoten, vrienden en sportgenoten. Sir Jamian verbindt deze werelden naadloos met elkaar om een uitvaart vorm te geven waarin iedereen op zijn | haar eigen manier kan doen wat op dat moment belangrijk is: afscheid nemen.

Wanneer het verdriet en wanhoop de overhand kunnen nemen bij een complex en intens verlies, fungeert Sir Jamian als gids. Ik sta dag en nacht voor jullie klaar. Vanaf het moment van overlijden ben ik de ondersteuning en nemen we de tijd om weloverwogen beslissingen handen en voeten te geven in een onvergetelijk afscheid. Samen zetten we spanning, vertwijfeling en onzekerheid om in rust. Na de uitvaart ben ik er voor jullie om te ondersteunen bij de confrontatiemomenten en het rouwen wanneer het leven weer doorgaat. Ook weer op een manier die echt bij jullie past. Hierin is digitale nazorg steeds belangrijker. Online noodzakelijke informatie en dierbare herinneringen kunnen toegankelijk gemaakt worden. Hier kan ik jullie geheel in ondersteunen.

Sir Jamian is 24/7 bereikbaar. Ook wanneer het afscheid verwacht is, kan ik langskomen voor een vrijblijvende kennismaking. Op jouw eigen tempo ondersteun ik in het vormgeven van een afscheid waarin je zelf nog onderdeel bent van jouw laatste evenement. Wel of geen verzekering? Een verzekering bij een andere uitvaartorganisatie of een naturapakket waarin gezegd wordt dat er geen vrije keuze is voor een uitvaartbegeleider? Weet dat je altijd gebruik mag maken van Sir Jamian. Transparant zorgt Sir Jamian voor een uitvaart dat past binnen het budget en helpt bij het uitkeren van verzekeringen. Geen provisies, geen onduidelijkheid en geen vaag omschreven basistarief, maar een uurtarief van 65 euro die past bij het maatwerk waarin een uitvaart bewust beleefd mag en kan worden. Laat je nooit kisten! Naast uitvaartbegeleider geef ik diverse gastcolleges, lezingen en inspiratiebijeenkomsten op middelbare scholen, MBO’s, HBO’s, Universiteiten en bedrijven. Geheel aangepast aan de wensen van een klas, opleiding of organisatie maak ik inspirerende sessies als aanvulling voor scholieren, studenten en werknemers.

Met vriendelijke groet,

Sir Jamian

Luister de Podcast met Jasper hier: Passie-podcast - Jasper Rudolf Martens - Uitvaart