Laat je woning geld voor je verdienen

Koen Minnema op 15 augustus 2018 om 15:47

Eigenlijk heb ik mijn hele vlucht naar Bali voor niks! Dat zei een vriend van mij die zijn appartement via Airbnb.nl had verhuurt terwijl hij lekker aan het chillen was. Met een maand lang verhuren bracht dat meer dan 1500 euro op...

Woon jij in Haarlem en omstreken en wil je jouw woning geld voor je laten verdienen? Airbnb Host Haarlem biedt de oplossing. Een vrij simpel concept en zo werkt dat:

Airbnb Host Haarlem zorgt ervoor dat jouw woning met een goede advertentie en prijs op Airbnb.nl komt te staan. Alles wat je normaal zelf zou moeten regelen, doen zij voor je. Ze beginnen met het maken van voldoende en goede foto's van je woning voor de perfecte Airbnb advertentie. Nadat de advertentie online staat komen de reserveringen. Alle gasten worden gescreend, en de reservering wordt van begin tot eind afgehandeld.

Dan is het zover, jij bent lekker op vakantie en je huis is piekfijn in orde om verhuurt te worden. Vooraf spreek je met de Host af hoe jij je huis achterlaat, en hoe je deze dus ook weer wilt aantreffen als je terugkomt. De Host maakt een afspraak met de huurders voor de sleuteloverdracht. Hij/zij maakt de tijdelijke bewoners wegwijs in jouw woning, vertellen ze de regels, en dat zij het vaste aanspreekpunt zijn.

Op het moment dat de gasten de woning verlaten zorgt het bedrijf ervoor dat de woning binnen 3 uur klaar is voor de volgende boeking. Het huis wordt schoongemaakt en al het linnen wordt gewassen en vervangen. Tot slot is er 24/7 altijd iemand bereikbaar en binnen 30 minuten bij de woning mocht er iets aan de hand zijn, of als de gasten iets nodig hebben.

Ben jij benieuwd wat jouw woning tijdens je vakantie kan opleveren? Stuur Airbnb Host Haarlem dan nu een berichtje via: https://dienst4dienst.nl/diensten/info2208/airbnb-host-haarlem-247

Extra uren verdienen

Voor elke vriend die zich aanmeldt, krijg jij een extra gratis uur! Deel je unieke link nu op social media.

EmailFacebookLinkedInTwitterWhatsapp