Laat je woning geld voor je verdienen

Koen Minnema op 11/12/2018 om 23:12

418530375602987

Woon jij in Haarlem en omstreken en wil je jouw woning geld voor je laten verdienen? Airbnb Host Haarlem biedt de oplossing. Een vrij simpel concept en zo werkt dat:

Airbnb Host Haarlem zorgt ervoor dat jouw woning met een goede advertentie en prijs op Airbnb.nl komt te staan. Alles wat je normaal zelf zou moeten regelen, doen zij voor je. Ze beginnen met het maken van voldoende en goede foto's van je woning voor de perfecte Airbnb advertentie. Nadat de advertentie online staat komen de reserveringen. Alle gasten worden gescreend, en de reservering wordt van begin tot eind afgehandeld.

Dan is het zover, jij bent lekker op vakantie en je huis is piekfijn in orde om verhuurt te worden. Vooraf spreek je met de Host af hoe jij je huis achterlaat, en hoe je deze dus ook weer wilt aantreffen als je terugkomt. De Host maakt een afspraak met de huurders voor de sleuteloverdracht. Hij/zij maakt de tijdelijke bewoners wegwijs in jouw woning, vertellen ze de regels, en dat zij het vaste aanspreekpunt zijn.

Op het moment dat de gasten de woning verlaten zorgt het bedrijf ervoor dat de woning binnen 3 uur klaar is voor de volgende boeking. Het huis wordt schoongemaakt en al het linnen wordt gewassen en vervangen. Tot slot is er 24/7 altijd iemand bereikbaar en binnen 30 minuten bij de woning mocht er iets aan de hand zijn, of als de gasten iets nodig hebben.

Ben jij benieuwd wat jouw woning tijdens je vakantie kan opleveren? Stuur Airbnb Host Haarlem dan nu een berichtje via: https://dienst4dienst.nl/diensten/info2208/airbnb-host-haarlem-247

Diensten bij deze blog

Haarlem als eerste nederlandse stad te bewonderen in vr

Uitgelichte dienst

Airbnb Host Haarlem

Door Airbnb Host Haarlem uit Haarlem

53 weken geleden geplaatst.

HOE WERKT HET? Wij zorgen dat jouw woning geld voor je verdient! Heb jij een woning die je wilt verhuren via Airbnb, maar heb je zelf geen zin om alles te regelen? Airbnb Host Haarlem neemt alles uit h...