Gwen van Poorten opgesloten bij Vooges Bloemendaal

Koen Minnema op 15 mei 2018 om 13:01

Niet dat ze op het toilet in slaap was gevallen en de deuren al gesloten waren waardoor ze niet meer naar buiten kon. Nee hoor, van 15 tot en met 19 mei staan er twee hokjes bij Vooges Bloemendaal waar deelnemers zich 12 uur lang laten opsluiten, Op 18 mei is BN’er Gwen van Poorten (o.a. bekend van Spuiten en Slikken) hier om zich te laten opsluiten om aandacht te vragen en geld op te halen voor de actie Lock me Up - Free a Girl.

Als onderdeel van de week tegen kinderprostitutie, organiseert Free a Girl sinds 2011 de actie: “Lock me Up” met als doel om met heel Nederland nog meer meisjes uit de gedwongen prostitutie te bevrijden. In deze week staan er bij restaurants en bedrijven in heel Nederland hokjes van 1 bij 2 meter. Deze staan symbool voor de hokjes in Indiase bordelen. Deelnemers laten zich bewust opsluiten en zamelen elk €2.500 in. Ook bij Vooges Bloemendaal staan twee hokjes en willen dus aan het eind van deze week €20.000 ophalen.

Vooges Bloemendaal vind het belangrijk dat alle kinderen in de wereld beschermd moeten worden tegen iedere vorm van commerciële seksuele exploitatie. “Mensen moeten weten dat van alles wat een kind kan overkomen, kinderprostitutie wel één van de de ergste vormen van misbruik is. Met het beschikbaar stellen van een aantal vierkante meters in ons restaurant willen wij bijdragen aan de het bevrijden en rehabiliteren van deze meisjes,” aldus Vooges.

Kom deze week langs om alle deelnemers die zich laten opsluiten te steunen. Geniet van uw vrijheid, geniet van de lunch, borrel, of een heerlijk diner op het terras, en sta er heel even bij stil dat deze vrijheid niet voor iedereen zo vanzelfsprekend is.

Kijk voor mee informatie op: www.vooges.nl/bloemendaal

Extra uren verdienen

Voor elke vriend die zich aanmeldt, krijg jij een extra gratis uur! Deel je unieke link nu op social media.

EmailFacebookLinkedInTwitterWhatsapp