De weg naar geluk

Nils Szabó op 24/12/2018 om 14:12

Schermafbeelding 2018 12 24 om 15.22.40

Artjanna, een meid die haar draai in het leven heeft gevonden. Ze is een online coach en heeft een E-book geschreven waarmee ze mensen wil helpen. Ze komt van ver en wil jouw verder helpen. De reis die zij de afgelopen tien jaar heeft afgelegd om te worden wie zij is heeft zij in het E-book gebundeld. Deze staat vol met tips, tools, tricks en inzichten om je mind-set te trainen. Wees in controle en wordt bewust van jezelf.

Hoe universeel is de mens? In het verleden heeft Artjanna veel meegemaakt, leuke dingen maar ook heftige persoonlijke gebeurtenissen. Lange tijd was ze niet de optimale Artjanna en worstelde ze met de niet verwerkte gebeurtenissen. Op een dag besloot zij te gaan werken aan haarzelf. Een periode van verlichting brak aan, Artjanna ging in therapie, las veel boeken en wat haar vooral hielp was het inzicht dat zij niet de enige was die soortgelijke problemen heeft meegemaakt. Je staat er niet alleen voor. De bewustwording van die gedachte staat in het leven van Artjanna tot op de dag van vandaag nog steeds centraal. Het boek dat zij ongeveer tien jaar geleden veel heeft geholpen was het boek ‘De tijger ontwaakt’. En ja, er staat een tijger op de kaft, maar de inhoud is zeer lijdend geweest voor de ontwaking van de Artjanna van vandaag.

Geluk is geen keuze, maar je hebt het wel zelf in de hand. Bewustwording is de eerste stap naar geluk. Door je bewust te worden van je negatieve gedachtegang ben je al goed op weg, het ombuigen naar iets positiefs is wat je kan oefenen. Des te vaker je het oefent, des te natuurlijker het proces wordt. Nog een tip is oefenen met dankbaarheid, hier zijn meerdere vormen voor. Je kunt bijvoorbeeld elke dag als je ontwaakt drie dingen benoemen waarvoor je dankbaar bent, hierdoor geef je je dag een injectie positiviteit. Toch weer wat anders dan je gebruikelijke shot cafeïne. Artjanna’s E-book staat vol met dit soort handige praktische stappen, welgeteld zeven, waarmee jij je ware potentie kunt ontplooien.

Je zelf leren kennen kost natuurlijk energie, je vraagt wat van jezelf en je lichaam en geest wil daar graag wat voor terug krijgen. Een goede omgangsvorm met jezelf staat hoog in het vaandel. Na regen komt zonneschijn, geef jezelf dan ook de kans om even te genieten van die welverdiende zonneschijn. Neem het moment van rust en kom tot ontspanning. Ga sporten, ga kickboksen, doe yoga, ga muziek maken, ga de buitenlucht in, maar doe vooral wat je leuk vindt en graag doet. Iets waar jij jezelf mee beloond. Geef jezelf de kans om weer op te laden, want het leven vraag al genoeg van je. Dus pak je rust, doe je oortjes in, zet de podcast op, luister naar Artjanna’s Storie. Download het E-book, zet je leeslampje aan ;) , en ontspan. Bezoek Artjanna haar dienst en heb vooral veel plezier, veel dienstplezier!

Diensten bij deze blog

Dienst succes

Dienst

GRATIS: 7 essentiële stappen naar jouw ware potentie

Door Artjanna Hulsmann Harkhoe

164 weken geleden geplaatst.

Dit leer je in het e-book In mijn e-book vertel ik je hoe ik ervoor gezorgd heb dat ik van stil en onzeker meisje, uitgegroeid ben tot een krachtige ondernemende vrouw met een duidelijk missie. Door ...