BijverDIENSTen (en wat de belastingdienst daar van vindt)

Nils Szabó op 11/12/2018 om 23:12

5437757414453415

Waarom premium? Al mocht je nog zo’n mooi talent hebben, of nog zo graag een ander willen en ook kunnen helpen, dan loop je toch al gauw tegen wat barrières aan. Neem nou de getalenteerde thuiskok Luca, die wil voor één uur zeker wel wat zweet op z’n voorhoofd genereren, of de slijtage van zijn messen verrekenen, maar de ingrediënten blijven hoe dan ook geld kosten.

Neem Denise, die maar al te graag op je hond wilt passen en hem wilt uitlaten wanneer het jou een keertje niet uitkomt, maar ze maakt wel wat benzinekosten waar ze echt niet omheen kan. Of Jeanne die kleding (ver)maakt, en hier graag een paar euro per kledingstuk voor wilt ontvangen, zodat ze aan het eind van de week nog lekker een terrasje kan pakken samen met haar vriendinnen.

Voor een klein bedrag per maand is het nu mogelijk om naast dat je uren voor je dienst kunt vragen, je nu dus ook wat geld kunt vragen voor bijvoorbeeld je geïnvesteerde uren, je gemaakte kosten of gewoon als leuke bijverdienste.

Op deze manier maken wij het mogelijk om met jouw talent je klanten te bereiken. Met Dienst4dienst.nl maken wij het je gemakkelijk om met jouw talent mensen te bereiken zonder dat je hier een heel bedrijf voor op hoeft te zetten met alle rompenslomp die daarbij komt kijken.

Met meer dan 1700 aangeboden diensten gebeurt het al heel snel dat je door je beschikbare uren heen bent, geen paniek! Ook hiervoor is Premium de oplossing! Met Premium krijg je twee tot drie uur per maand gratis zodat je nooit in tijdnood komt.

De deeleconomie leert dat wanneer mensen iets gratis krijgen of gedaan krijgen, dat er een vraagschaamte ontstaat. In onze cultuur krijgen veel mensen er een ongemakkelijk gevoel van wanneer ze iets gratis krijgen. Dit heeft ons doen besluiten dat je ook een bedrag kan vragen voor je dienst, om zo de kosten te kunnen dekken en de vraagschaamte te doen verdwijnen.

Belastingdienst Hoe zit dat eigenlijk met de belasting? Het woord zelf laat al bij velen de kriebels over de rug doen kruipen. Krijg je dan nog een blauwe brief aan het eind van het jaar? Wees gerust, hier volgt een kort overzicht van wat voor jou van belang is om te weten.

De hamvraag is natuurlijk: moet je die extra inkomsten opgeven bij de fiscus? Dat hangt af van twee vragen: maak je winst en was dat ook het doel van de inspanning? Als de vergoeding slechts de kosten dekt, is het simpel. Dan is er geen sprake van winst en zijn de extra werkzaamheden niet belastbaar. Doe je vrijwilligerswerk, dan is er een aardig bedrag (a 1500 euro per jaar) wat je mag bijverdienen van de belastingdienst zonder dat je het hoeft op te geven. Zit je hier boven, dan moet je de inkomsten optellen bij je belastbaar inkomen. Mocht je winst maken, zet dit dan neer bij inkomsten uit nevenactiviteiten, dit wordt opgeteld bij je belastbare inkomen. Neem een kijkje op de belasingdienst.nl (Klik op deze link) voor meer informatie.

Met Premium bieden wij de mogelijkheid om een vergoeding voor de geleverde dienst te vragen, dit kan gaan om enkel de vergoeding van de kosten, of zelfs een extra bijdrage. Met Premium krijg je ook een aantal gratis uur per maand extra! Met al meer dan 1700 verschillende diensten is er altijd wel wat bij jou in de buurt te vinden! Met Premium raak je dus nooit uitgedienst! Zo kun je de ruim vijfduizend gebruikers nog beter bereiken! Nieuwsgierig geworden? Kijk voor meer informatie op:

https://dienst4dienst.nl/premium

Diensten bij deze blog

Photo 1463527882365 18201e85a091?ixlib=rb 0.3

Dienst

Administratie. Bezwaarschriften. Belastinghulp. Schuldhulp.

Door Sonja Drijver Moerman uit Rotterdam

225 weken geleden geplaatst.

Uitgebreid administratief en redelijk juridisch onderlegd. Ik kan helpen bij financiële, gerechtelijke en belastingtechnische problemen.

Photo 1526304640581 d334cdbbf45e?ixlib=rb 0.3

Dienst

Belasting, administratie

Door Sabine Joostens uit Enschede

238 weken geleden geplaatst.

Brieven opstellen, belastingaangifte persoon (geen bedrijven)

Photo 1511971316009 f6303916ad35?ixlib=rb 0.3

Dienst

Aangifte omzetbelasting

242 weken geleden geplaatst.

Verzorging aangiften btw/omzetbelasting (inclusief helpen bij contact/correspondentie met de Belastingdienst hierover). Ruime ervaring hiermee als accountant voor diverse bedrijven

Dienst belastingaangifte

Dienst

Aangifte inkomstenbelasting

242 weken geleden geplaatst.

Particulieren én ondernemers belastingaangifte verzorging (inclusief jaarcijfers van de onderneming). Ruime ervaring hiermee als accountant voor diverse bedrijven